Ajankohta: 
14.02.2020 - 19:00 - 21:00
Paikka: 
Turun ylioppilasteatteri
Läntinen rantakatu 23 20100 Turku
Järjestäjä: 
Turun ylioppilasteatteri

It's the most wonderful day of the year! Jotta kenenkään ystävänpäivä ei olisi heilan puutteesta (tai heilasta johtuen) ankea, improvisaatioryhmä Läsnäolopakko astuu lavalle pelastamaan ystävänpäivän raikkaalla ja railakkaalla improvisoidulla ystävänpäiväshowllaan! Ystävänpäiväshowssa teemoina ovat rakkaus, ystävyys, romantiikka, erotiikka, sydänsurut, rypyt rakkaudessa ja no, mikä tahansa mitä yleisö ehdottaa.

Illan aikana käymme muun muassa parisuhdeterapiassa, pelaamme Napakymppiä, opettelemme iskurepliikkejä, rakastumme sekunneissa ja koemme herkän ensisuudelman. Luvassa on lisäksi totuttuun Läsnis-tyyliin myös musiikkia eli riipaisevia rakkauslauluja, parannusta sydänsuruihin sekä juuri se rakkauslaulu jonka sinä haluat kuulla mutta jonka et tiennyt olevan edes olemassa!

Läsnäolopakon ystävänpäiväshow on sinulle, joka etsit ystävänpäivän ensitreffeille ohjelmaa, sinulle joka vietät ystävänpäivän pitkäaikaisen kumppanisi kanssa, sinulle joka vietät ystävänpäivää yksin, ja sinulle joka vihaat ystävänpäivää! Saavu paikalle kera ystävän, kumppanin, naapurin, pomon tai vihamiehen. Tai entäpä jos saapuisit yksin, ja katsomossa katseet vierustoverin kanssa kohtaisivat, käsi etsiytyisi kädelle...?

Mikä? Läsnäolopakon ystävänpäiväshow!
Missä ja milloin? Turun ylioppilasteatterilla 14.2. klo 19
Liput? 10€/7€, lipunmyynti aukeaa maanantaina 3.2. klo 12 osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/Lasnaolopakon_ystavanpaivashow_4683
Kenelle? Sinulle, kumppanille, kaverille, äidille, isälle, pomolle, naapurille, vihamiehelle, ihastukselle

Lämpimästi tervetuloa!

Lue tilan esteettömyydestä täältä: http://turunylioppilasteatteri.fi/tila/

Sijainti: