Ajankohta: 
22.02.2020 - 17:00 - 22:00
Paikka: 
Turku-Sali
Rehtorinpellonkatu 4A 20500 Turku
Järjestäjä: 
Academic Nintendo Club ry

Helmikuun peli-ilta on täällä! ANC:n Peli-illoissa järjestömme monet konsolit kytketään televisioihin ja pelimme ovat vapaasti pelattavissa; Varsinaista suunniteltua pelaamista peli-illoissa ei useimmiten ole. Peli-iltoihin saa tuoda myös omia video-, lauta- tai korttipelejä pelattavaksi. Tällä kertaa teemana on yhteistyöpelit, joten ota mukaan myös kaverisi pelaamaan esimerkiksi Overcookedia, Contraa tai Mario Kart: Double Dashia!

 

Sisäänpääsymaksuja tai jäsenyyspakkoa ei peli-illoissa ole, joten paikalle voi vapaasti tulla kavereiden, sukulaisten, tuttavien tai vaikkapa vihamiestenkin kanssa. Tärkeintä on, että paikalle tullaan pelaamaan ja pitämään hauskaa!

 

The next game night is here!

 

In the game nights, our consoles are hooked to televisions (yes, that's a lot of televisions) and our games are available to be played. There are no entrance fees, and membership is not required. All we want is that lots of people come and have fun. People are also allowed to bring their own games (video games, board games, card games, there's room for them all). This time's theme is co-op games, so bring your friend or meet up a new player buddy to play e.g. Overcooked, Contra or Mario Kart: Double Dash.

 

 

Sijainti: