Olet täällä

Germanican ja Kääntöpiirin Oktoberfest-etkot

Jaa +

Ajankohta: 
03.10.2019 - 18:00 - 22:00
Paikka: 
TYYn sauna
Rehtorinpellonkatu 4
Järjestäjä: 
Kääntöpiiri ry, Germanica ry

Ein Prosit, der Gemütlichkeit! (Auf Deutsch siehe unten)

Tervetuloa Germanican ja Kääntöpiirin yhteisille suuren suosion viime vuonna saaneille Oktoberfest-etkoille Tyyn saunalla 3.10.2019 klo 18-22. Etkojen jälkeen matkaa onkin hyvä jatkaa taas perinteisesti järjestettäviin Oktoberfest-bileisiin ;).

Jotta ruoan ja juoman määrää olisi helpompi arvioida, pyytäisimme teitä ilmoittamaan itsenne osallistuvaksi kiinnostuneen sijasta.
Tapahtuma on tarkoitettu Germanican ja Kääntöpiirin jäsenille, mutta jäseneksi voi liittyä myös paikan päällä. Germanican vuoden jäsenyys maksaa 5€ ja seitsemän vuoden jäsenyys 15€. Kääntöpiirin seitsemän vuoden jäsenyys maksaa 15€.

Tapahtumassa tarjoillaan perinteisiä Oktoberfest-herkkuja ja myös juotavaa tulee olemaan tarjolla, mutta vain rajallisesti, joten varauduthan halutessasi ottamalla mukaan myös omia juhlajuomia. Lisäksi myös muuta ohjelmaa ja musiikkia Oktoberfestin hengessä.

Mikäli sinulla on jokin erityisruokavalio (esim. kasvisruoka tai allergioita), ilmoitathan siitä etukäteen Germanicalle tai Kääntöpiirille Facebookissa.

WAS/MITÄ: Oktoberfest-etkot
WANN/MILLOIN: 3.10.2019 klo 18-22
WO/MISSÄ: Tyyn sauna, Rehtorinpellonkatu 4
WIEVIEL/PALJONKO: Jäsenille ilmainen/kostenlos für Mitglieder

Am Do 3.10.2019 findet wieder die jährliche Oktoberfestparty von Germanica und Kääntöpiiri statt. Für die Mitglieder von Germanica und Kääntöpiiri wird außerdem eine Pre-Party veranstaltet. In der Pre-Party wird den Mitgliedern Essen und einiges zum Trinken (die durstigsten sollten bereit sein sich auch mit eigenen Getränken zu versorgen), deutsche Musik und lustiges Programm angeboten. Nach der Pre-Party gehts weiter zur Oktoberfestparty im Vegas Night Club. Bitte beachten, dass die Pre-Party nur für Mitglieder ist. Falls ihr jedoch Mitglied werden wollt, dann könnt ihr euch auch vor Ort anmelden Germanicas Mitgliedsgebühr für ein Jahr 5€ und für sieben Jahre 15€. Kääntöpiiris Mitgliedsgebühr für sieben Jahre 15€.

Sijainti: