Olet täällä

Finncon 2018

Jaa +

Ajankohta: 
14.07.2018 - 10:00 - 15.07.2018 - 17:00
Paikka: 
Turun yliopisto: Natura, Agora ja Quantum
Järjestäjä: 
Tutka ry, Finncon-yhdistys ry, Finfar ry

[FI]

Finncon tulee! Finncon on Suomen vanhin con ja yksi Euroopan suurimmista vapaaehtoisvoimin järjestettävistä science fiction- ja fantasiatapahtumista. Vuonna 2018 con järjestetään 14.-15.7.2018 Turun yliopiston tiloissa Naturassa, Agorassa ja Quantumissa. Tapahtumassa ovat kirjailijakunniavieraina eteläafrikkalainen kirjailija, käsikirjoittaja ja kolumnisti Lauren Beukes sekä suomenruotsalainen kirjailija ja toimittaja Maria Turtschaninoff. Tutkijakunniavieraana puolestaan on Helsingin yliopiston dosentti Merja Polvinen. 

Tapahtumassa on luvassa kymmenien tuntien edestä niin vankkaa kirjallisuusaiheista sisältöä kuin muihinkin medioihin keskittyvää ohjelmaa esitelmien, paneelikeskustelujen ja työpajojen muodossa. Läpi tapahtuman kulkee myös akateeminen ohjelmalinja, ja tapahtumaa edeltää tekstityöpaja tutkijoille ja opiskelijoille (lisätietoa). Tavoitteenamme on tehdä tapahtuma, joka tarjoaa jokaiselle jotain. 

Tapahtuma on maksuton, ja se on myös ikärajaton lukuun ottamatta joitakin ohjelmanumeroita. Lauantai-illalla järjestetään tuttuun tapaan K-18 illanvietto, jonka tapahtumapaikkana on tänä vuonna Panimoravintola Koulu. 
 
Tarkempaa tietoa on jo ja julkaistaan lisää Facebook-eventissä ja nettisivuillamme. Finnconia voi seurata Facebookissa, Twitterissa @finncon2018 ja Instagramissa @finncon2018. 
 
Tervetuloa!
 
[EN] 
 
Finncon 2018 approaches! Finncon is the oldest con in Finland, and one of the largest volunteer-organized science fiction and fantasy conventions in Europe. Finncon 2018 will be held from 14th to 15th of July, 2018 at the University of Turku (in Natura, Agora and Quantum). Our literary guests of honour are author, scriptwriter and columnist Lauren Beukes from South Africa and Finnish-swedish author and reporter Maria Turtschaninoff from Finland, and our guest scholar is Dr Merja Polvinen from the university of Helsinki, Finland. 
 
The con will include tens of hours of concent for both hardcore literature enthusiasts and fans of other media forms in the form of lectures, panel discussions and workshops. There is also academic programme track in the event and an academic paper workshop will take place on the two days prior to the event (more information). We aim to create an event that offers something for everyone. 

Although primarily aimed for Finnish-speaking visitors, Finncon 2018 will also feature programme items held in English and in Swedish. Finncon is free for its attendees, and also has no age limit with the exception of some program numbers. As always, a K-18 evening party will be held on Saturday (this time at Panimoravintola Koulu). 
 
More information is already and will be updated to our webpage and Facebook event. You can follow Finncon 2018 on Facebook, Twitter @finncon2018 and Instagram @finncon2018. 

Welcome!

Sijainti: