Ajankohta: 
29.11.2020 - 17:00 - 23:00
Paikka: 
Logomo
Köydenpunojankatu 14 20100 Turku
Järjestäjä: 
Kinokopla

Greta Gerwigin ohjaama elokuva Pikku naisia perustuu Louisa May Alcott tunnettuun romaaniin ja sijoittuu 1860-luvun Bostonin liepeille.

Maalaukselliset maisemat piirtyvät Yhdysvaltain itärannikolle. Taiteelliset ammatit siintävät sisarusten Megin , Amyn, Jon  ja Bethin haaveissa samalla kun kysymykset avioliitosta jyskyttävät takaraivoissa. Sisarusten kommunikointi on elävää, ja tunnesiteet aitoja. Aikatasojen murtaminen rakentaa elävän teoksen korostaen sisarusten suhteita syvällä tavalla.

Näytökset klo 17 ja klo 20.

Sarjakortit ovat myynnissä Kirjakahvilassa, Bar Kukassa ja TYYn toimistossa. Korttien hinnat 20 euroa opiskelijoille ja 25 euroa muille. Yksittäislippuja myydään kuuden euron hintaan kymmenen minuuttia ennen näytöksen alkua salin ovelta, mikäli paikkoja on vapaana. Pyörätuolipaikkoja voi tiedustella osoitteesta kinokopla@utu.fi.

Koronatilanteen johdosta saliin otetaan rajoitettu määrä katsojia, jotta turvaväleistä voidaan huolehtia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä näytöksessä. Huolehdithan myös hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta. Sairaana ei ole suotavaa tulla näytökseen.

***

Kinokopla on vuonna 1965 perustettu elokuvakerho, joka pyrkii tuomaan elokuvaelämyksiä edullisesti ja monipuolisesti turkulaisten saataville. Elokuvakerhon toimintaa pyörittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan valitsema elokuvatoimikunta, jonka tarkoituksena on elokuvasarjan ja muiden elokuva-aiheisten tapahtumien järjestämisen avulla edistää audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta. 

Elokuvanäytökset järjestetään Logomon KINO-salissa osoitteessa Köydenpunojankatu 14. Logomon saliin on esteetön pääsy. Lisätietoja saat nettisivuiltamme www.kinokopla.fi, facebook-sivuiltamme tai tiedustelemalla osoitteesta kinokopla@utu.fi.

Sijainti: