Ajankohta: 
25.10.2020 - 17:00 - 23:00
Paikka: 
Logomo
Köydenpunojankatu 14 20100 Turku
Järjestäjä: 
Kinokopla

Kinokoplan syyssarjan käynnistää historiallisesti sekä Cannesin elokuvajuhlien Kultaisen palmun että parhaan elokuvan Oscarin ensimmäisenä ei-englanninkielisenä elokuvavan voittanut Bong Joon-hon ohjaama Parasite.

Eteläkorealaiselokuville tyypillisesti tunnelmanvaihtelultaan äkillisessä ja genre-elementeiltään rohkeassa Parasitessa yhdistyvät trillerin, luokkadraaman, komedian ja jopa kauhun lajityypit. Elokuva kuljettaa katsojan kaupungin pohjalla asuvan köyhän Kimin perheen jäsenten mukana kohti fyysistä ja metaforista luokkanousua rikkaan Parkin perheen palveluksessa. Ohjaajan yhteistyökumppani Song Kang-hon johdolla Kimin perheen näyttelijät ovat huijauksessaan halveksittavia, mutta samaan aikaan kokonaisia ihmisiä ja vaikeuksissaan samastuttavia.

Näytökset klo 17 ja klo 20.

Sarjakortit ovat myynnissä Kirjakahvilassa, Bar Kukassa ja TYYn toimistossa. Korttien hinnat 20 euroa opiskelijoille ja 25 euroa muille. Yksittäislippuja myydään kuuden euron hintaan kymmenen minuuttia ennen näytöksen alkua salin ovelta, mikäli paikkoja on vapaana. Pyörätuolipaikkoja voi tiedustella osoitteesta kinokopla@utu.fi.

Koronatilanteen johdosta saliin otetaan rajoitettu määrä katsojia, jotta turvaväleistä voidaan huolehtia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä näytöksessä. Huolehdithan myös hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta. Sairaana ei ole suotavaa tulla näytökseen.

***

Kinokopla on vuonna 1965 perustettu elokuvakerho, joka pyrkii tuomaan elokuvaelämyksiä edullisesti ja monipuolisesti turkulaisten saataville. Elokuvakerhon toimintaa pyörittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan valitsema elokuvatoimikunta, jonka tarkoituksena on elokuvasarjan ja muiden elokuva-aiheisten tapahtumien järjestämisen avulla edistää audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta. 

Elokuvanäytökset järjestetään Logomon KINO-salissa osoitteessa Köydenpunojankatu 14. Logomon saliin on esteetön pääsy. Lisätietoja saat nettisivuiltamme www.kinokopla.fi, facebook-sivuiltamme tai tiedustelemalla osoitteesta kinokopla@utu.fi.

Sijainti: