Ajankohta: 
21.01.2020 - 17:00 - 18:30
Paikka: 
Turun eläinoikeuskeskus
Yliopistonkatu 2
Järjestäjä: 
Turun akateeminen eläinoikeusseura

Tervetuloa Turun akateemisen eläinoikeusseuran kaunokirjallisuuslukupiiriin! Lukupiiri kokoontuu Turun eläinoikeuskeskuksella (Yliopistonkatu 2) noin kerran kuussa. Tapaamiset kestävät korkeintaan puolitoista tuntia. Lukupiirikirjoja on hyvin saatavilla kirjastoilta.

Luemme piirissä kotimaista ja käännettyä kaunokirjallisuutta, joka tavalla tai toisella käsittelee eläinten oikeuksia. Seuraavat tapaamiskerrat ovat 21.1. klo 17.00 ja 24.2. klo 17.00.

21.1. aiheenamme on lastenkirjallisuutta. Luemme E. B. Whiten klassikkoromaanin Lotta ystäväni (Charlotte's Web, 1952), Ruby Rothin kuvakirjan Miksi emme syö eläimiä (That's Why We Don't Eat Animals, 2009) sekä Elina Lappalaisen kirjan Nakki Lautasella (2015). Piiriin voi kuitenkin hyvin tulla, vaikka olisi lukenut kirjoista vain yhden!

24.2. keskustelemme Anja Snellmanin romaanista Safari Club (2001).

Kirjaston varausjonotilanteen mukaan maalis- tai huhtikuun tapaamisessa aiheenamme on Agustina Bazterrican Rotukarja (Cadáver Exquisito, 2017).

Käännösteokset voi lukea myös alkukielisinä tai muunkielisinä käännöksinä, mutta keskustelemme suomeksi. Voit tulla keskustelemaan, vaikka olisit ehtinyt lukea vain osan kirjasta.

Lukupiiri on ilmainen ja kaikille avoin. Mukaan voi tulla yksittäisillekin lukupiirikerroille. Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätiedot lukupiirin vetäjiltä Anni Reilältä (aimrei [ät] utu.fi) ja Helinä Ääreltä (hekaki [ät] utu.fi). Tervetuloa!

Sijainti: