Olet täällä

DataBusiness Challenge

Jaa +

Ajankohta: 
22.11.2016 - 08:30 - 15:00
Paikka: 
DataBusiness Challenge Tour

Haluatko luoda sovelluksen, joka helpottaa kaupunkilaisia arjen tai vapaa-ajan tekemisissään, tai auttaa heitä osallistumaan kaupungin kehittämiseen? Tai onko mielessäsi ideoita digitaalisista palveluista, jotka auttavat kaupunkeja tiedolla johtamisessa? Laita propelihattu päähän, sillä… DataBusiness Challenge on käynnissä!

Tervetuloa kuulemaan kuutoskaupunkien järjestämästä avoimen datan idea- ja sovelluskilpailusta sekä kehittämään kilpailutyöideaa asiantuntijoiden johdolla, kun 6Aika-toimijoiden järjestämä kansallinen DataBusiness Challenge Tour pysähtyy Turussa 22.11.!

Aika ja paikka: tiistai 22.11.2016 kello 8.30 - 15, SparkUp, ElectroCity, Tykistökatu 4, 20520 Turku.

Päivä aloitetaan tiiviillä seminaarilla avoimen datan ja kilpailun kuulumisilla. Suurin osa tapahtumasta käytetään kilpailutöiden tekemiseen ja niiden sparraamiseen. Paikalla on avoimen datan ja kilpailun teemojen asiantuntijoita, jotka halutessasi sparraavat kanssasi ideaasi eteenpäin. Tilaisuus on mainio mahdollisuus löytää kilpailutyöksi sopivia ideoita, joten paikalle kannattaa tulla vaikka ei olisikaan vielä konkreettista aihetta. Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus ryhmäytyä ja löytää kehittäjäkumppaneita!

Tilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista viimeistään 20.11.2016 osoitteessa: https://www.lyyti.in/dbchallenge.

Lisätietoja saat kilpailun virallisilta sivuilta www.databusinesschallenge.fi ja Turun alueen avoimen datan yhteisön -sivuilta sekä alueen yhteyshenkilöiltä.

Kalle Luhtinen, 050 347 9541, kalle.luhtinen@turkusciencepark.com

Ville Santala, 050 593 9759, ville.santala@varsinais-suomi.fi

Tilaisuus on osa 6Aika-hanketta ja sen järjestävät Lounaispaikka, Turun kaupunki ja Turku Science Park Oy.

Sijainti: