Ajankohta: 
20.01.2016 - 10:00 - 16:00
Paikka: 
Turun kauppakorkeakoulu
Järjestäjä: 
ContactExpo 2016

Vuoden 2016 ContactExpot järjestetään Turun kauppakorkeakoululla 20.1. Poikkiteteelliset rekrytointimessut tarjoavat tänäkin vuonna opiskelijoille mahdollisuuden luoda kontakteja useisiin menestyviin yrityksiin ja päästä sitä kautta työllistymään. Messuilla voit saada käytännön harjoitusta CV-klinikalla, tehdä kullanarvoisia kontakteja ja päästä vaikkapa työhaastatteluun! Tapahtuma houkuttelee vuosittain jopa 2500 korkeakouluopiskelijaa Turun eri korkeakouluista.

ContactExpo on Turun kauppakorkeakoululla järjestettävä rekrytointitapahtuma, joka on tunnettu poikkitieteellisyydestään ja perinteikkyydestään. Messut toimivat kohtaamispaikkana nuorille osaajille ja tulevaisuuden kykyjä arvostaville yrityksille. Tapahtuma houkuttelee vuosittain jopa 2500 korkeakouluopiskelijaa Turun eri korkeakouluista, sekä lukuisia menestyksekkäitä yrityksiä ympäri Suomea.

ContactExpon järjestävät KKOY (Turun yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijat ry) ja KY-Kasino (Turun akateemiset arvopaperisäästäjät ry) yhteistyössä Turun KY:n (Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n) kanssa. Tänä vuonna myös yhteistyö Turun kauppakorkeakoulun eri tahojen kanssa on entistä tiiviimpää. Messuihin nivoutuukin tiukasti myös itse TSE Future Forum –tapahtuma, jonka järjestää Turun Kauppakorkeakoulun johtoryhmä.

Tämän vuoden tapahtuman teemana on Meet Your Future Today. Rekrytointi on sekä työnantajan että työnhakijan kannalta katsottuna mahdollisuus sijoittaa tulevaisuuteen. Tulevaisuuden mahdollisuudet eivät tule kolkuttelemaan suoraan kotiovelle, vaan oma aktiivinen rooli sen rakentamisessa on avaimena onneen.

Tarjolla on lukuisia yrityksiä jonka ständeillä voi vierailla, huikeita puheita ja paljon vinkkejä miten työnhakija voi erottua edukseen työtä hakiessaan! Tarkempaa aikataulua ja muita päivityksiä voi seurata jo ennen messuja verkkosivuiltamme ja somesta.

Nettisivut: http://www.contactexpo.fi
Instagram: www.instagram.com/contactexpo2016/
Facebook: www.facebook.com/contactexpo/
Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1664532043786069/1676298105942796/

 

Sijainti: