Ajankohta: 
13.01.2016 - 10:00 - 15:00
Paikka: 
ICT-talo (Joukahaisenkatu 3
Järjestäjä: 
Contact & Career

Yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille suunnatut Contact & Career -rekrytointimessut järjestetään tänä vuonna jo 29. kerran! Tapahtuma tuo saman katon alle monia eri alojen yrityksiä ja opiskelijoille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus päästä luomaan kontakteja sekä kuulemaan työ- ja harjoittelupaikoista.

Contact & Career -rekrytointimessut luovat matalan kynnyksen päästä juttusille työnantajien kanssa ja saada tietoa myös itse rekrytointiprosessista – työnantajat osaavat itse kertoa parhaiten, millainen henkilö raivaa tiensä työhaastatteluun ja kenen hakemus hukkuu paperitulvaan. Entä onko CV:si kunnossa? CV-klinikan työelämän ammattilaiset vinkkaavat, kuinka hiot ansioluettelosi timanttiseen kuntoon! Samalla voit myös päivittää tuoreen kuvan hiottuun ansioluetteloosi.

Messupäivän teemana toimii tänä vuonna kansainvälisyys työnhaussa. Monet opiskelijat työllistyvät nykyään kansainvälisiin yrityksiin ja organisaatioihin, ja monissa kotimaisissakin yrityksissä työskentelykielenä on englanti. Tänä vuonna keskitymme kansainvälisen asiantuntemuksen merkitykseen ja pyrimme innostamaan jokaista osallistujaa kehittämään omia kansainvälisiä valmiuksiaan työmarkkinoilla.

Contact & Career -messuilla vierailee tänäkin vuonna tunnettuja puhujia julkisen elämän ja yritysmaailman puolelta, joilta löytyy rutkasti myös kansainvälistä kokemusta!

Messupaikkana toimii Turun ICT -talo (Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku), joka sijaitsee aivan Kupittaan rautatieaseman vieressä. Messuohjelma alkaa klo 10 ja kestää klo 15 asti.

Lisätietoja löydät nettisivuiltamme http://www.contactcareer.com/
Facebook: https://www.facebook.com/contactcareer/?fref=ts
Facebook event: https://www.facebook.com/events/615825875222848/
Twitter & Instagram: @contactcareer

 

Sijainti: