Tänä vuonna vuosijuhlia edeltävä viikko on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa, josta löytyy jokaiselle sopiva tapa osallistua TYYn juhlallisuuksiin. Seuraa tiedotusta tällä sivulla ja TYYn sosiaalisen median kanavissa kuullaksesi lisää.

Järjestöt voivat myös ehdottaa omia tapahtumiaan tai ideoitaan osaksi juhlaviikkoa. Ottakaa siinä tapauksessa yhteyttä vuosijuhlien tuottajattareen Edvina Walsténiin (edsosi@utu.fi) 

Ma 6.11.

Lauluilta Proffan isossa kabinetissa ma 6.11. klo 18–20:30 laulunjohtajien johdolla.
Aikaisempaa kokemusta lauluihin ei tarvita, tilaisuudessa on sanoja tarjolla. Tervetuloa niin vuosijuhlille osallistuvat kuin muutkin. 

Ti 7.11.

Tanssiharjoitukset ti 7.11. klo 18–20 Turku-salissa. Käydään läpi vuosijuhlien tanssit.
Tervetuloa niin vuosijuhlille osallistuvat kuin muutkin. Vaatetukseksi mukavat, tanssimiseen soveltuvat vaatteet sekä mukavat kengät joilla pystyt tanssimaan.

Ke 8.11.

Meidän bileet. Jo perinteeksi muodostetut Meidän bileet järjestetään Marilyn Night Clubissa 21 alkaen. Meidän bileisiin ovat tervetulleita kaikki.

To 9.11.

► Porthaninpäivän lippukulkue

Pe 10.11.

TYYn alumni-ilta. 

La 11.11.

Vuosijuhlat

Su 12.11.

Akateeminen silliaamiainen järjestetään Q-talolla, Kuuvuoressa (Nummenpuistokatu 2, Turku). Akateemiselle silliaamiaiselle voivat osallistua kaikki vuosijuhliin osallistuneet henkilöt.