Olet täällä

Vitosalumni-illallinen 2017

Arvoisa TYYn alumni,

Tervetuloa Turun yliopiston ylioppilaskunnan viisivuotisalumni-illalliselle pe 10.11. klo 18.00 Panimoravintola Koulun Ravintolasaliin (2. krs.).

Alumni-illalliselle on kutsuttu TYYssä vaikuttaneita henkilöitä (hallitukset, edustajistojen puheenjohtajistot, pääsihteerit, sihteerit/asiantuntijat) edeltäviltä vuosikymmeniltä siten, että eri vuosien toimijat ovat vuorossa ovat aina viiden vuoden välein. Vuoden 2017 alumni-illalliselle on kutsuttu toimijoita vuosilta 2012, 2007, 2002, 1997, 1992 jne. Kutsu on henkilökohtainen, mutta kutsuttuja toivotaan yhteystietolistan vajavaisuuden vuoksi välittämään tietoa oman vuotensa toimijoille.

Illan ohjelmassa on vapaamuotoista seurustelua sekä buffet-illallinen, jonka jälkeen siirrytään jatkamaan illanviettoa Koulun alakertaan. Ylioppilaskunta tarjoaa alkumaljan, osallistujat maksavat oman buffet-illallisensa. Illallinen kustantaa 25 euroa.

Noutopöytään katetaan seuraavat ruokalajit:
3 salaattia (vihreä, kalaisa, muu ruokaisa)
Talon leipää ja voita

***
Ylikypsää Black Anguksen rintaa, tummaa pippurikastiketta, yrttiperunaa
Grillattua tofua, tomaattisalsaa ja kvinoaa

***
Mustaherukkapannacottaa, pähkinäpraliinia
Kahvia/ teetä

Illalliselle voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta 3.11. mennessä. Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen on sitova, mahdolliset peruutukset on tehtävä 6.11. mennessä osoitteeseen tyy-paasihteeri@utu.fi. Ruokalistaan vaikuttavat erityisruokavaliot on syytä ilmoittaa tarkasti.

Alumnit ovat erittäin tervetulleita osallistumaan myös TYYn vuosijuhlille seuraavana päivänä 11.11.2017. Vuosijuhlailmoittautuminen tapahtuu täällä.

Mikäli et tällä kertaa pääse mukaan alumni-illalliselle, voit jättää terveiset nykyisille toimijoille ja muille osallistujille tässä lomakkeessa tai viestillä osoitteeseen tyy-paasihteeri@utu.fi.

Ilmoittaudu alumni-illalliselle:

Mikäli et pääse mukaamme, voit jättää terveisesi nykyisille toimijoille ja illallisen osallistujille tässä tai osoitteessa tyy-pj@utu.fi.