Varoitusviesti

Submissions for this form are closed.

Olet täällä

Alumni-illallinen 2016

Arvoisa TYYn alumni,

Tervetuloa Turun yliopiston ylioppilaskunnan viisivuotisalumni-illalliselle pe 11.11. klo 18 Panimoravintola Koulun Ravintolasaliin (2. krs.).

Alumni-illalliselle on kutsuttu TYYssä vaikuttaneita henkilöitä (hallitukset, edustajistojen puheenjohtajistot, pääsihteerit, asiantuntijat) edeltäviltä vuosikymmeniltä siten, että eri vuosien toimijat ovat vuorossa ovat aina viiden vuoden välein. Vuoden 2016 alumni-illalliselle on kutsuttu toimijoita vuosilta 2011, 2006, 2001, 1996, 1991 jne. Kutsu on henkilökohtainen, mutta kutsuttuja toivotaan yhteystietolistan vajavaisuuden vuoksi välittämään tietoa oman vuotensa toimijoille.

Illan ohjelmassa on vapaamuotoista seurustelua sekä buffet-illallinen, jonka jälkeen siirrytään jatkamaan illanviettoa Koulun alakertaan. Ylioppilaskunta tarjoaa alkumaljan, osallistujat maksavat oman buffet-illallisensa. Illallinen kustantaa 25 euroa.

Noutopöytään katetaan seuraavat ruokalajit:

3 salaattia (vihreä, kalaisa, ruokaisa kasvis)

Talon leipää ja voita

Haudutettua porsaanpotkaa ja dijonperunamuhennosta
Kasviscouscousia ja minttujogurttikastiketta

Kahvia ja teetä
Suklaamakeisia

Illalliselle voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta 4.11. mennessä. Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen on sitova, mahdolliset peruutukset on tehtävä 8.11. mennessä osoitteeseen tyy-pj@utu.fi. Ruokalistaan vaikuttavat erityisruokavaliot on syytä ilmoittaa tarkasti.

Alumnit ovat tervetulleita osallistumaan myös TYYn vuosijuhlille seuraavana päivänä 12.11.2016. Vuosijuhlailmoittautuminen tapahtuu täällä.

Mikäli et tällä kertaa pääse mukaan alumni-illalliselle, voit jättää terveiset nykyisille toimijoille ja muille osallistujille tässä lomakkeessa tai viestillä osoitteeseen tyy-pj@utu.fi.

Ilmoittaudu alumni-illalliselle: