Olet täällä

Vappuviikko

Jaa +

Vappua edeltävällä viikolla TYYn järjestöt järjestävät kaikenlaisia tapahtumia ympäri kampusta. Tee vapustasi vielä poikkitieteellisempi ja tsekkaa tästä, mitkä järjestöjen tapahtumat ovat avoimia kaikille TYYläisille. Huomaa, että joihinkin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.

23.4. Puistojamit
(KYSS)

Arcanumin nurmikolla klo 16 alkaen. Säävaraus.
► Tapahtumaan

26.4. Katkon vappupiknik
(Katko)

Educariumin nurmikolla klo 14 alkaen.
► Tapahtumaan

26.4. Amazing Race Turku jatkot
(Lex, TLKS, TuKY)

Showroom klo 22 alkaen.
Tapahtumaan

27.4. Haalarit ja hirvee paita! -bileet
(Index)

The Monkey klo 22 alkaen.
Tapahtumaan

28.4. Vappustartti
(Hybridi)

Night Club Vegas klo 22 alkaen.
Tapahtumaan

28.4. TLKS Beer Pong finaalipelit ja jatkot Showroomissa
(TLKS)

Tapahtumaan

29.4. Kansainvälinen vappu
(TYY, KV-siipi, KV-palvelut ja järjestöjä)

Kansainvälisille opiskelijoille suunnattu vappua esittelevä tapahtuma Mercatorilla.
Tapahtumaan

29.4. Akateemisen Mölkyn maailmanmestaruuskisat
(Lex)

Lex ry:n järjestämä ja Suomen Kansainvälisen mölkkyliiton alainen AMMM on tänä vuonna 11. kerran järjestettävä, jännittävä poikkitieteellinen kamppailu, joka kerää eri ainejärjestöjen opiskelijat ympäri Suomen taistelemaan mölkyn herruudesta. Vartsikalla mölkkykansaa pelaamisen ohessa viihdyttää DJ sekä muut mielettömät oheisaktiviteetit. Mölkyn vauhdikkaat jatkot juhlitaan perinteiseen tapaan Börs Night Clubissa kello 22 alkaen. Jatkoilla bilefiiliksestä vastaa Frat House Brothers. 
Tapahtumaan

30.4. Tutkan vappuvastaanotto
(Tutka)

Terrakoti klo 14.00 alkaen.
Tapahtumaan

30.4. Wappukabaree
(Turun ylioppilasteatteri)

TYT:n 27-vuotias Wappukabaree kuuluu turkulaiseen vappuun kuin rusina simaan ja skumppatahrat valkolakkiin. Aina uudistuva ja nuorekas, pirskahteleva ja häpeilemätön kabaree tekee kieroutuneen lempeästi pilaa tutuista ilmiöistä. Tänäkin vuonna kabaree mässäilee ajankohtaisilla asioilla itseironiassa kieriskellen. Varmista pikimmiten pääsysi vapun parhaaseen katsomoon varaamalla liput alla olevasta linkistä! Esitykset vapunaattona klo 17.00 & 19.00. Liput 5 €: Linkki Lippujen lunastus käteisellä tai maksukortilla teatterilta seuraavina ajankohtina: ke 27.4. klo 15-16 ja to 28.4. klo 16-17.
► Tapahtumaan

30.4. Vappuaaton jatkot
(Night Club Marilyn)

Night Club Marilyn aukeaa jo klo 20.00, jotta Taidemuseonmäen tilaisuuden ja Liljan lakituksen jälkeen voi jatkaa vapun viettoa. Sisäänpääsy maksuton klo 22 asti, ja juhlijat ovat tervetulleita myös haalareissa.

1.5. Wappupiknik After Party
(Night Club Marilyn)

Vappupiknikiltä halukkaat voivat jatkaa juhlintaa Marilynin hellään huomaan wappu-karaoken ja keittopäivän merkeissä. Juhla starttaa jo klo 17. Maksuton sisäänpääsy 17-04, myös haalareissa.

 

Puuttuuko jotain?

Järjestöt ja opiskelijat, mailatkaa meille tiedot vapputapahtumista: tyy-kulttuuri@utu.fi