Turun parhaat pulkat kilpailevat Vartiovuorella!

Fastlaskiainen on Turun opiskelijoiden yhteinen mäenlaskukilpailu. Kenellä on tyylikkäin laskuväline, paras joukkuehenki, luovin idea? Pääsevätkö kaikki laskuvälineet maalilinjan yli? Nopeus ei välttämättä ole valttia, kun vuoden suosikkilaskuvälineen päättää arvovaltainen yleisö ja tuomaristo.

Turkulaisten korkeakouluopiskelijoiden perinteinen laskiaisrieha Fastlaskiainen järjestetään laskiaistiistaina Vartiovuorenmäellä. Tapahtuman organisoi Ryhmä 40 000, joka on kaikkien Turun opiskelijoiden yhteinen äänitorvi. Paikalle ovat tervetulleita kaikki turkulaiset ja muut laskiaismieliset. Fastlaskiainen on osa Opiskelijakaupunki Turku -yhteistyötä.


 

Opiskelijakaupunki Turku -logo

Fastlaskiainen on osa Opiskelijakaupunki Turku -yhteistyötä. Lue lisää: turku.fi/opiskelijakaupunki.

Opiskelijakaupunki Turku on Turun kaupungin, korkeakoulujen, ylioppilas- ja opiskelijakuntien sekä elinkeinoelämän yhteistyötä kaupungin kehittämiseksi. Turun kuudessa korkeakoulussa opiskelee lähes 40 000 opiskelijaa. Tavoitteena on tehdä Turusta Suomen kiinnostavin ja Itämeren innostavin opiskelijakaupunki, johon jäädään asumaan ja töihin myös valmistumisen jälkeen.