Avajaisviikolla lukuvuosi vauhdikkaasti käyntiin!

Uusi lukuvuosi startataan avajaisviikolla. Viikon ohjelmaan kuuluvat esimerkiksi avajaiskarnevaalit, TYYn toimiston avoimet ovet sekä viikon kruunaava TYYlikäs avaus!

Avajaiskarnevaalit

Avajaiskarnevaalit ovat Turun yliopiston ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan vuosittain järjestämä tapahtuma, jolla aloitetaan yhteinen akateeminen vuosi. Karnevaalit järjestetään yliopiston avajaispäivänä yliopiston alakampuksella Educariumin ja Publicumin aukiolla. Avajaiskarnevaalien ohjelmaan kuuluu esimerkiksi TYYn järjestöjen ja yhteistyökumppanien pitämiä ständejä, puheita niin yliopiston kuin ylioppilaskunnankin puolelta sekä yliopiston parhaan opettajan ja opintojakson julkistaminen.

Ajavaiskarnevaalit 3.9.2019

TYYn toimiston avoimet ovet

TYY järjestää toimistollaan avoimet ovet, jolloin kaikilla on mahdollisuus päästä tutustumaan TYYn toimiston tiloihin ja henkilökuntaan. Tapahtumassa on myös mahdollista ostaa TYYn tuotteita, kuten haalarimerkkejä, kangaskasseja ja laulukirjoja sekä mahdollisesti myös TYYlikkään Avauksen 2019 ennakkolippuja, mikäli niitä on vielä jäljellä. Tarjolla kahvia ja pientä naposteltavaa.

Tyylikäs avaus

Avajaisviikko huipentuu syksyn suurimpiin ja poikkitieteellisimpiin bileiisin. Paikkana toimii Marilynistä, Vegasista ja Fortesta yhdistetty megabaari maanalaisine käytävineen. Ennakkolippuna toimii ranneke, joita myydään ainakin seuraavasti, niin kauan kuin ennakkolippuja riittää. Ennakkolippuja on perinteisesti ollut myynnissä ainakin Study in Turku -messuilla, avajaiskarnevaaleissa TYYn ständillä sekä TYYn toimiston avoimet ovet -päivässä. Ennakkolippu kannattaa ostaa ajoissa, sillä sen kanssa varmistat itsellesi TYYlikkään vapun huikean haalarimerkin!