Olet täällä

TYYn järjestöjen ennakkoinfo

Jaa +

TYYn avajaisviikon tarkoitus on esitellä ylioppilaskunnan ja sen järjestöjen toimintaa sekä tuoda opiskelijat yhteen yli tiedekunta- ja vuosikurssirajojen aloittamaan uutta lukuvuotta. Päävastuu tapahtumista on TYYn kulttuurisektorilla ja avajaisviikkoa koordinoivalla tapahtumatuottaja Laura Aaltosella. Jotta avajaisviikko olisi aidosti meidän kaikkien yhteinen ja tavoittaisi mahdollisimman paljon opiskelijoita, tarvitaan mukaan myös järjestöjen ääntä ja aktiivisuutta.

Tätä varten olemme koonneet järjestöille suunnattua ennakkotietoa, josta voitte lukea lisää avajaisviikon tapahtumista ja avajaiskarnevaalista ja miettiä, mihin niistä voisitte ilmoittautua mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella (TÄÄLLÄ) Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietoja päivitetään tälle sivulle sekä aloitussivulle tyy.fi/avajaiset sitä mukaa, kun yksityiskohdat varmistuvat. Suuremmista muutoksista tiedotetaan järjestöille myös sähköpostitse, ja tapahtumiin ilmoittautuneihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Tapahtumien tiedot löytyvät myös tapahtumakalenterista sekä Avajaisviikon ohjelma –alasivulta.

KANSAINVÄLINEN LAUTAPELI-ILTA ma 4.9.

TYYn kv-sektori järjestää kansainvälisille opiskelijoille suunnatun lautapeli-illan Turku-salissa klo 18 alkaen.

AVAJAISKARNEVAALI ti 5.9.

Avajaisviikko alkaa perinteisellä avajaiskarnevaaliilla, joka järjestetään maanantaina yhdessä yliopiston kanssa yliopistonmäellä klo 11-14. Tänne sekä yliopiston eri osa-alueet että TYYn järjestöt on kutsuttu pitämään omia infopisteitään ja esittelemään toimintaansa. Yleisöä on päivän aikana yleensä jopa reilu tuhat henkeä ja erityisesti ensimmäisen vuoden opiskelijoita houkutellaan tutorien johdolla paikalle.

Ständialue avataan ympäri mäkeä klo 11. Yliopisto tarjoaa esittelijöille pöydät, jotka haetaan itse Naturan aulasta. Tämän vuoksi tarvitsemme ilmoittautumiset ajoissa. Paikoitus on vapaa, mutta järjestöjen suositellaan ryhmittyvän yhteen läheisten tahojen kanssa.

Karnevaalin virallinen avaus puheineen ja esityksineen tapahtuu Päärakennuksen edustalla klo 12.

TYYn TOIMISTON JA SAUNAN AVOIMET OVET ke 6.9.

TYY järjestää toimiston avoimet ovet 6.9. klo 12 alkaen. Kaikilla on silloin mahdollisuus tulla tutustumaan TYYn toimiston tiloihin.

TYYn saunalla järjestetään klo 18 alkaen avoimet ovet. Huom! Tapahtuma on alkoholiton!!

Q-TALO VIHITÄÄN KÄYTTÖÖÖN to 7.9.

Uusi ylioppilastalo-projekti on saatu päätökseen ja on aika vihkiä käyttöön Q-taloksi nimetty uusi ylioppilastalomme torstaina 7.9.2017 klo 18-20.30 Q-talon juhlasalissa (Nummenpuistokatu 2). Ovet aukeavat 18.00 ja virallinen ohjelma alkaa n. 18.30. Tilaisuuteen on avoin pääsy ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi avajaistilaisuuteen. Avajaistilaisuudessa kuulemme lisää Q-talosta, sen historiasta sekä itse projektista. Samalla voit myös esittää kysymyksiä taloon ja sen vuokraamiseen liittyen. 

Virallisen ohjelman jälkeen on mahdollista kiertää tutustumassa Q-talon tiloihin. Tilaisuus päättyy kello 20.30. jonka jälkeen bussikuljetukset vievät vieraat keskustaan, jossa juhlistamme juhlavuotemme syyskauden aloitusta TYYlikkäässä Avauksessa 2017. Avajaistilaisuuteen osallistuvilla on ainutlaatuinen mahdollisuus lunastaa paikan päältä TYYlikkään Avauksen haalarimerkki, joka toimii siis bileiden sisäänpääsylippuna, lisäksi bussit pysähtyvät Night Club Marilynin eteen ja haalarimerkki toimii kuten ennakkoranneke, eli sillä pääsee varsinaisen jonon ohi. Haalarimerkkiä varten tarvitset mukaasi 3 euron tasarahan. 

Bussit Q-talolta jatkoille lähtevät tilaisuuden loputtua n. 20.30 alkaen.

Facebook-tapahtuma

TYYLIKÄS AVAUS to 7.9.

Torstaina Lyn, Vegas ja Forte aukeavat megalomaanisiin poikkitieteellisiin bileisiin. Bileisiin voi ostaa ennakkolippuna rannekkeen, joita myydään 3 euron hintaan avajaiskarnevaaleissa TYYn ständillä ja myöhemmin ilmoitettavina aikoina avajaisviikolla. Lisätiedot päivitetään tapahtumakalenterimerkintään ja Facebook-tapahtumaan.

PIKNIK pe 8.9.

Yliopistonmäen nurmikko täyttyy perjantaina klo 14–16 piknikvilteistä ja ihmisistä. Tarkoitus on tarjota avoin ja rento tilaisuus hengailla poikkitieteellisessä porukassa. Apua ja muita konseptiin sopivia ideoita voi heitellä lomakkeen kohtaan ”Muuta ilmoitettavaa”. Muussa tapauksessa houkutelkaa fuksit/puput/piltit/keltanokat/fetukset paikalle ja tulkaa itse nauttimaan vapaasta iltapäivästä.

TYYn LAULUKIRJAN JULKAISUSITSIT la 9.9.

TYYn uusi laulukirja "Ylioppilaan laulukirja" julkaistaan syyskuussa. Julkaisun kunniaksi TYY järjestää suuret poikkitieteelliset sitsit. Näitä et halua missata!

Facebook-tapahtuma

MUUTA

Onko järjestösi suunnittelemassa tapahtumaa, joka voisi soveltua osaksi avajaisviikkoa tai sen olemassa olevaa ohjelmaa? Ehdotuksia otetaan vastaan niin ikään ilmoittautumislomakkeen kautta. Muistakaa myös ilmoittaa muita syksyn tapahtumianne tapahtumakalenteriin lisättäväksi lähettämällä kuva ja mainosteksti osoitteeseen tyy-tiedottaja@utu.fi.

► Ilmoittautumiseen

Lisätiedot:

Saana Kallio,
opiskelijakulttuurivastaava
tyy-kulttuuri@utu.fi
+358 44 796 1061

Laura Aaltonen,
tapahtumatuottaja
lamaaal@utu.fi

Viimeksi päivitetty: 30.08.2017 klo 12:00