Tiistai 3.9.2019

TYYn ja TY:n Avajaiskarnevaali Educariumin ja Publicumin aukiolla klo 12-14

Avajaiskarnevaalit ovat Turun yliopiston ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan vuosittain järjestämä tapahtuma, jolla aloitetaan yhteinen akateeminen vuosi. Karnevaalit järjestetään yliopiston avajaispäivänä alakampuksella Educariumin ja Publicumin aukiolla, jonne nousevalla lähes 50 esittelijän ständialueella osallistujat voivat tutustua yliopiston, TYYn ja TYn järjestöjen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tule mukaan karnevaalitunnelmaan! 

Keskiviikko 4.9.2019

TYYn toimiston avoimet ovet, aika tarkentuu myöhemmin

TYY järjestää toimiston avoimet ovet toimistollaan. Kaikilla on silloin mahdollisuus tulla tutustumaan TYYn toimiston tiloihin ja henkilökuntaan. Avoimissa ovissa myydään myös TYYn tuotteita, kuten haalarimerkkejä, kangaskasseja ja laulukirjoja sekä mahdollisesti myös TYYlikkään Avauksen 2019 ennakkolippuja, mikäli niitä on vielä jäljellä. Tarjolla kahvia ja pientä naposteltavaa.

Torstai 5.9.2019

TYYlikäs Avaus -bileet klo 21 - 04 Marilynissä, Vegasissa ja Fortessa

Avajaisviikko huipentuu syksyn suurimpiin ja poikkitieteellisimpiin bileiisin. Paikkana toimii Marilynistä, Vegasista ja Fortesta yhdistetty megabaari maanalaisine käytävineen. Ennakkolippuna toimii ranneke, joita myydään ainakin seuraavasti, niin kauan kuin ennakkolippuja riittää (hinta 3 €/kpl):

-Opiskelijankaupunki Turku-messuilla ICT-Cityllä 29.8. klo 10-16
- Avajaiskarnevaaleilla alakampuksella 3.9. klo 12-14

Muut mahdolliset myyntipäivät päivitetään tälle sivulle lähempänä tapahtumaa.