Turun Yliopiston Ylioppilaskunta järjestää tänäkin vuonna perinteikkään Aprillirockin, jossa paikalliset yhtyeet ottavat mittaa toisistaan ja vain voittajalle on tarjolla mainetta ja kunniaan, kun pääpalkintona on keikka TYY:n vappupiknikillä.

Tapahtumaa on järjestetty jo usean vuoden ajan muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta erikokoisena ja eri paikoissa, mutta konsepti on pysynyt samana: Turun seudun nousevat tähdet pääsevät viihdyttämään yleisöä ja osoittamaan kykyjään livekeikalla. Tapahtuma järjestetään Radbarissa Uudenmaankadulla.

Aprillirock on kaikessa yksinkertaisuudessaan bändikilpailu, joka antaa tuntemattomille ja aloitteleville yhtyeille mahdollisuuden esiintyä kilpailunomaisesti livenä yleisön, sekä tuomareiden arvioidessa bändien taitotasoa musiikin ja esiintymisen saralla. Myös yleisön suosikki palkitaan. Tuomariston mielestä paras sekä parhaiten soveltuvin saa palkintona keikan TYYn legendaariselle Vappupiknikille, joka järjestetään vappupäivänä Vartiovuorenmäellä kooten paikalle niin opiskelijat kuin muutkin kaupunkilaiset.

Osana TYYn kulttuuritapahtumien kirjoa Aprillirock on tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan poikkitieteellisesti muihin opiskelijoihin sekä musiikin ystäviin, kokemaan opiskelijakulttuuria elävästi ja löytämään uusia lempiartisteja. Musiikkityylit vaihtelevat vuosittain, mutta pääpaino on pop- rock- ja bilemusiikilla. Artistit voivat hakea osallistujiksi ja heistä esiintymään valitaan iltaan sopiva määrä.

Tänä vuonna Aprillirock järjestetään torstaina 30.3.2017 ravintola Radbarissa Uudenmaankadulla.

Artistit ja aikataulut:

18.00 KJOSKI
18.40 Malestain 
19.20 Wombatmen
20.00 Easy Difficult
20.40 The Unsecure
21.00 Open stage
22.00 Voittajan julistaminen

► Facebook-tapahtuma

 

Lisätiedot:

Petja Kaivo-oja, tapahtumatuottaja

Saana Kallio, kulttuurivastaava (tyy-kulttuuri@utu.fi)