Mielenterveyden vertaistukimalli kaikkiin Turun yliopiston tiedekuntiin

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) ja Turun yliopisto hakivat yhdessä rahoitusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä Terve mieli -hankkeeseen. Hanke laajentaa Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n (Turun KY) Turun kauppakorkeakoululle kehittämän opiskelijoiden vertaistukimalli kaikkiin yliopiston tiedekuntiin. Hankkeessa parannetaan opiskelijoiden ja henkilökunnan valmiuksia tukea ja ohjata opiskelijoita vertaistuen keinoin erilaisissa mielenterveyteen liittyvissä asioissa. Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi hankkeelle haettavan rahoituksen täysimääräisenä, yhteensä 107 000 euroa. Ensimmäiset askeleet hankkeessa on jo otettu ja haemme tällä hetkellä TYYppiä tekemään hanke todeksi.

Tälle sivulle päivitetään lisätietoja hankkeesta.

Haemme tekijää Terve mieli -hankkeelle

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) hakee PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ kokopäiväiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.3.2021 ja päättyy 31.12.2021.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan yliopisto-opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisen parissa, haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahtavan työympäristön.

Hakuaika päättyy: 14.2.2021 klo 23.59.

Katso hakukuulutus