Tervetuloa yo-talo B:n opiskelu- ja työskentelytilaan! 

Ylioppilastalon opiskelu- ja työskentelytila sijaitsevat Ylioppilastalo B:n (Rehtorinpellonkatu 4  B 2. krs) toisessa kerroksessa. Saat varauksen yhteydessä ovikoodin tiloihin.

Opiskelutilassa on yhteensä viisi työskentelypistettä (sähköpöytä ja tuoli) sekä kaksi nojatuolia ja pöytäryhmä. Käyttäjillä on käytössään käytävän päässä oleva keittiö ja wc.

Tilan on tarkoitettu ainoastaan opiskelua ja työskentelyä varten. Sitä ei voi varata kokouksiin tai juhliin. Tila on käytettävissä joka päivä klo 7–22.


Varaus 

Varauskalenteri osoitteessa: https://www.tyy.fi/reservations

Huomaathan että tilassa on 5 työpistettä, joita voi varata erikseen. Voit poimia varauskalenterista kaikki työpisteet kalenterinäkymään, niin näet kerralla, mitkä niistä ovat vapaana ja tehdä sitten varauksen juuri kyseiseen työpisteeseen.

Tee varaus: https://www.tyy.fi/varaus

Opiskelutilaan voi tehdä varauksia kuluvalle ja seuraavalle kuulle. Voit varata työskentelypisteen päiväksi tai korkeintaan viikoksi kerrallaan. Näin pyritään takamaan se, että mahdollisimman moni pääsisi käyttämään tilaa eivätkä työskentelypisteet olisi tyhjäkäynnillä.

Tarkista ensin, onko kalenterissa vapaita aikoja. Tehtyäsi varauksen, jää odottamaan varausvahvistusta, jonka saat yleensä 1–3 päivän sisällä varauksen tekemisestäsi. Tarvitset varausvahvistuksen päästäksesi sisälle opiskelutilaan.

Huomaa, että varausvahvistuksia tehdään vain arkisin klo 9–16:n välillä. Iltaisin ja viikonloppuisin varausvahvistuksia ei tehdä. Tee varauksesi siis ajoissa, viimeistään muutamaa päivää ennen varauksesi ajankohtaa. Tarkista roskapostikansiosi, jos varausvahvistusta ei kuulu tai ota yhteyttä yliopistopappi Tiina Hallikaiseen, tiina.hallikainen@evl.fi, 0403417308.

tyy-kanslia@utu.fi
Rehtorinpellonkatu 4 A, 1. krs
20500 Turku


Ota yhteyttä

yliopistopappi Tiina Hallikainen, tiina.hallikainen@evl.fi, 0403417308.


Kuvia tilasta