Turku-sali

Jaa +

Ylioppilastalo A:n (Rehtorinpellonkatu 4 A) toisessa kerroksessa sijaitsevaa Turku-salia voivat varata käyttöönsä niin TYYn alayhdistykset kuin yksittäiset jäsenet. Käyttö on maksutonta, ja varaukset tehdään Outlookin kautta utu-käyttäjätunnuksella. Turku-sali tarjoaa erinomaista vaihtelua esimerkiksi kokouksenpitopaikkana. Istumapaikkoja tilassa on noin 50 henkilölle.

Turku-salissa kokoontuu lukukausien aikana kuukausittain myös TYYn korkein päättävä elin, edustajisto, päättämään ylioppilaskunnan asioista. Turku-sali remontoitiin arkkitehti Bryggmanin hengen mukaiseksi vuonna 2005.

Huomaa, että alkoholijuomien nauttiminen tai bileiden järjestäminen Turku-salissa on kiellettyä. Käyttäjän on lähtiessään siirrettävä pöydät ja tuolit takaisin alkuperäiseen järjestykseen.

Turku-salin varaukset

Turku-salin varauskalenteri on siirtynyt yliopiston Exchange-järjestelmään ja tila on varattavissa Outlookin kautta.

Näin varaat Turku-salin Outlook Web Appin kautta: mene kalenterinäkymään, valitse haluamasi ajankohta ja klikkaa "Uusi tapahtuma". Lisää haluamasi nimi tapahtumalle/varaukselle ja muut tarpeelliset tiedot. Tämän jälkeen valitse "Lisää huone" ja valitse avautuvasta listauksesta "Yo-talot" ja sen jälkeen "Yo-talo A Turku-sali". Viimeisteltyäsi tapahtuman tiedot, valitse yläreunasta "Lähetä".

Näin varaat Turku-salin Outlook-ohjelman kautta: mene kalenterinäkymään, valitse haluamasi ajankohta ja klikkaa "New Appointment". Lisää haluamasi nimi tapahtumalle/varaukselle ja muut tarpeelliset tiedot. Tämän jälkeen valitse yläpaneelista "Invite Attendees", jolloin tapahtumasivulle tulee näkyviin palkki "Location" ja näppäin "Rooms...". Jälkimmäinen näppäin avaa listauksen kaikista yliopiston Exchange-järjestelmän piirissä olevista tiloista. Etsi valikosta "Yo-talo A Turku-sali" ja lisää se listauksen alta löytyvään palkkiin "Rooms ->". Valitse OK, minkä jälkeen näet onko Turku-sali vapaana valitsemanasi ajankohtana. Jos Turku-sali on vapaa, lähetä tapahtumakutsu näppäimellä "Send".

Huom! Tarkista, että tapahtumassa on valittu "Näytä muodossa" -valikosta (tai Show as) vaihtoehto "Varattu" (Busy).

Avaimet voi noutaa TYYn kansliasta (tyy-kanslia@utu.fi), Ylioppilastalo A, 1. krs.

Huomaa, että voit tehdä kerralla korkeintaan kolme varausta.

Turku-salin käytön ohjeet

  • Pöytiä ei saa siirtää raahaamalla, vaan ne pitää nostaa.
  • Jos siirrät pöytiä ja tuoleja, palauta ne käytön jälkeen oikeaan järjestykseen.
  • Älä varasta videoprojektorin johtoja (VGA ja HDMI).
  • Älä koske tauluihin tai vaakunoihin.
  • Vie roskat mennessäsi ja sammuta valot lähtiessäsi.
Viimeksi päivitetty: 07.02.2018 klo 12:45