Olet täällä

Onko tuutorisi Supertuutori?

Jaa +

Vuoden 2015 Supertuutori Nestori Liminka: ”Tärkeintä on olla läsnä, kysellä kuulumisia ja kannustaa fukseja.”

Supertuutorin tunnistaa siitä, että hän antaa uusille opiskelijoille jakamattoman huomionsa, näyttää kädestä pitäen opiskelijaravintolat ja vessat sekä tutustuttaa avuliaasti opiskelijaelämään.

Supertuutorilta saa tietoa tärkeistä kursseista, opiskelutekniikoista ja YTHS:stä. Supertuutori saa aikaan hyvän hengen ryhmässään ja neuvoo uusia opiskelijoita mielellään.

Ilmianna tuutorisi

Jos sinun tuutorisi täyttää nämä kriteerit ja on muutenkin toiminut esimerkillisenä opastajana yliopistomaailmaan, ilmianna hänet ylioppilaskunnalle!

TYY palkitsee syksyllä 2018 ehdotusten perusteella tehtävässään ansioituneen tuutorin ja julistaa hänet Turun yliopiston Supertuutoriksi. Etsimme myös kansainvälisiä opiskelijoita ohjannutta Kv-Supertuutoria.

Lähetä vapaamuotoinen ehdotusviesti yksin tai yhdessä tuutoriryhmäsi kanssa meille 1.11.2018 mennessä ja kerro, miksi juuri sinun tuutorisi on Supertuutori 2018. Lähetä perustelusi sähköpostilla osoitteeseen tyy-vpj@utu.fi. Ehdottajan on oltava vuonna 2018 opintonsa Turun yliopistossa aloittanut.

Lue vuoden 2015 Supertuutorista ja Kv-Supertuutorista

Supertuutori Liminka: ”Tärkeintä on olla läsnä, kysellä kuulumisia ja kannustaa fukseja”

KV-supertuutori Jortikka: ”Tuutorointi tulee moninkertaisena takaisin”

 

Lisätietoja antaa:

Varapuheenjohtaja Paavo Palanterä
tyy-vpj@utu.fi, gsm. 0505766105
Viimeksi päivitetty: 22.05.2018 klo 13:29