Rauma

Rauman opiskelijasihteeri huolehtii Turun yliopiston Rauman toimipisteessä TYYn palveluista. Häneltä voit tiedustella mm. Rauman opiskelijoiden opiskelijakorteista ja lukuvuositarroista. Opiskelijasihteeri toimii myös linkkinä Rauman ja Turun välillä TYYn asioista tiedottamisessa, ja hänen puoleensa voit kääntyä jos haluat tietää jotain Rauman toimipisteeseen tai raumalaisiin opiskelijoihin liittyvistä asioista.

Katso Rauman opiskelijasihteerin yhteystiedot

Opiskelijatoimintaa Raumalla

Raumalaisia opiskelijoita kokoaa yhteen ja edustaa Opekas ry. Opekkaan lisäksi Raumalla toimii useita muita ainejärjestöä ja yhdistyksiä. TYYn järjestöinä toimivat yhdistykset näet järjestölistauksesta.

Lisää yhdistyksiä ja toimintaa löydät Opekkaan muut yhdistykset -sivulta.

Pori

Porin yliopistokeskuksella TYY vaikuttaa Tampereen ylioppilaskunnan tavoin Porin ylioppilasyhdistys Pointer ry:n kautta. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki yliopistokeskuksen tutkinto-opiskelijat, jotka ovat maksaneet oman ylioppilaskuntamaksunsa ja liittyneet lomakkeella jäseniksi. Pointer ry:llä on vuosittain valittava hallitus sekä kaksi työntekijää.

Yhteydenotot:

Toiminnanjohtaja Milla Hautaoja, puh 050 462 3277

toimisto@pointerry.fi tai hallitus@pointerry.fi

Porissa toimii myös muita opiskelijajärjestöjä, joista TYYn järjestöinä toimivat löydät järjestölistauksesta.

Mielen hyvinvointia opiskelijalta opiskelijalle Porissa ja Raumalla

mielen päällä piirroshahmot käsi kädessä

Kaipaatko tukea opiskelupaikkakunnalle kotiutumiseen? Haluaisitko lounasseuraa tai kaverin harrastuksiin? Mielen päällä -tukiopiskelijat tarjoavat matalan kynnyksen vertaistukea myös Porin ja Rauman kampuksilla. Tukiopiskelijatoiminnan tarkoituksena on, ettei yksikään opiskelija jää yksin huoliensa kanssa.

► Saat helposti tukiopiskelijaan yhteyden Jutellaanko? -lomakkeen kautta!

► Lue lisää: https://sites.utu.fi/mielenpaalla/

 

Ylin kuva: Turun yliopiston viestintäyksikkö