Unica Oy on TYYn omistaman Universtas Oy:n ja Compass Group FS Finland Oy:n yhteisyritys, joka pyörittää ravintola- ja kahvilatoimintaa yliopiston kampusalueella.

Unican ravintolat

Unica ravintolat on mukana arjen parhaissa ruokahetkissä tarjoten laadukkaat ravintola-, kahvila- ja cateringpalvelut – aidosti asiakkaidemme kanssa kumppanina. 

Yli viidentoista ravintolan ja kahvilan voimin palvelemme päivittäin lähes 10 000 ruokailijaa pääosin Turun yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampusalueilla. Olemme ylpeitä vastuullisuudestamme ja haluamme tehdä herkullista ruokaa, joka lisää hyvinvointia arkeen ja hohtoa tilaisuuksiin.

Ihmiset kerääntyvät pöytien ääreen kuin nuotiopiiriin, hakemaan ja jakamaan ajatuksia ja iloa, ideanvälähdyksiä ja energiaa. Vaikka Unica ravintoloiden juuret ovat yliopistonmäellä ja sen suurin omistaja on Turun yliopiston ylioppilaskunta, Unica on ravintola- ja catering-ketju, jonka ovet ovat kutsuvasti auki kaikille. Energiaa, iloa ja yhdessäoloa kaipaa näet jokainen, joka elää ja työskentelee hienossa vanhassa korkeakoulukaupungissamme.

Monipuolisilla palveluilla ja joustavilla ratkaisuilla palvelemme uniikeissa ravintoloissamme opiskelijaruokailijoita, henkilöstölounastajia, kahvihetkissä ja aamupalalla sekä tilaustarjoiluin niin pienempiä kahvituksia, kuin isoja juhlallisuuksia tai tapahtumia.

Katso ravintolat

Vastuullisuus Unicassa

Unica ravintoloille vastuullisuus on tapa toimia, jokapäiväiset arjen valinnat ja käytännön teot ratkaisevat.

Meille vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja se tarkoittaa kokonaisvaltaista huolenpitoa asiakkaistamme, henkilöstöstämme ja ympäristöstämme, sekä omasta taloudestamme. Meillä on kansainvälinen ympäristösertfikaatti ISO 14001:2015 joka todentaa yhdenmukaisen tavan johtaa vastuullisuutta, sekä dokumentoidut prosessit kaikissa ravintoloissamme ympäristöasioiden hyväksi.

► Lisätietoja toiminnastamme ja arjen teoista löydät oheisesta linkistä: https://www.unica.fi/unica/vastuullisuus/

www.unica.fi

Jos kaipaat lounasseuraa, ota yhteyttä Mielen päällä -tukiopiskelijaan Jutellaanko? -lomakkeella.

Tukiopiskelijatoiminnan tarkoituksena on, ettei yksikään opiskelija jää yksin.

► Lue Mielen päällä -blogista, miten voit edistää henkistä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä lounaalla käydessäsi: https://sites.utu.fi/mielenpaalla/mielenterveellista-ruokailua/