Olet täällä

Jatko-opiskelijan opiskelijakortti

Jaa +

Näin ilmoittaudut TYYn jäseneksi

Tieteellistä jatkotutkintoa suorittavana opiskelijana ylioppilaskunnan jäsenyys on sinulle vapaaehtoinen. Voit liittyä jäseneksi ympäri vuoden.

TYYn jäseneksi pääset maksamalla TYYn jatko-opiskelijoiden jäsenmaksun. Jatko-opiskelijoiden jäsenmaksu on vain 37 € lukuvuodessa. Sinun tulee myös olla ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi.

  • Ilmoittautumisajat ovat aina syys- ja kevätlukukauden aluissa. Ilmoittautumisaikana maksutiedot ovat nähtävissä Nettiopsussa.
    Lukuvuoden 2018–2019 ilmoittautumisaika on 1.6.–31.8. Maksu on mahdollista maksaa verkkopankissa, jolloin tieto näkyy Nettiopsussa heti. Jos maksat jäsenmaksun tilisiirtona, jäsenyys kirjautuu Nettiopsuun muutaman pankkipäivän kuluessa.
  • Voit ilmoittautua myös muulloin kuin ilmoittautumisaikana. Tällöin tilitietoja ei näy Nettiopsussa. Pyydä tilitiedot yliopiston opiskelija- ja hakijapalveluista: ilmoittautuminen@utu.fi, registration@utu.fi. Maksun näkyminen Nettiopsussa kestää noin viikon maksupäivästä.
  • Voit tulla noutamaan tarran TYYn toimistolta, kun maksu näkyy rekisterissä.
  • Tarra laitetaan vihreään jatko-opiskelijan opiskelijakorttiin. Tilaa kortti Frankin sivuilta.
  • Olisimme kiitollisia myös tuestasi TYYn kehitysyhteistyöhön. Voit antaa tukesi jäsenmaksun yhteydessä.

Mikäli et ole ollut yliopistossa kirjoilla läsnä- tai poissaolevana kirjoilla edellisenä lukukautena, sinun tulee kirjautua uudelleen yliopistoon ennen, kun voit liittyä TYYn jäseneksi. Ota tällöin yhteyttä opiskelija ja hakijapalveluihin: ilmoittautuminen@utu.fi, registration@utu.fi

Jatko-opiskelija, hyödynnä jäsenetusi

Ruokailu
Kaikki Unican kampusalueen ravintolat tarjoavat TYYn lukuvuositarralla varustetulla opiskelijakortilla lounaan jatko-opiskelijahintaan 5,20 €. Katso ruokalistat ja sijainnit: www.unica.fi. Nutritio (Ruiskatu 8) ei kuulu alennuksen piiriin.

TYYn neuvontapalvelut
TYYn jäsenenä jatko-opiskelijoilla on käytettävissä TYYn asiantuntijoiden sekä neuvontalakimiehen neuvontapalvelut.

TYYn vuokrattavat tilat ja tavarat
TYYn jäsenenä jatko-opiskelijat ovat oikeutettuja vuokraamaan Turku-salia ilmaiseksi ja saunaa jäsenhintaan, lainaamaan rintamerkkikonetta ja laminointikonetta, Tyyma-astiastoa ja pyöränkorjaussettiä.

Turun ylioppilaslehti
Turun ylioppilaslehden voit noutaa useasta kampusalueen ständistä, mutta jatko-opiskelijajäsenenä voit tilata lehden myös kotiin kannettuna perustutkinto-opiskelijahintaan 8,95 €.

Lisäksi yksityiset yritykset (kuten apteekit, uimalat, ravintolat) myöntävät vaihdellen alennuksia jatko-opiskelijakortin esittäville. Etuja on koottuna esimerkiksi Frankin verkkopalvelussa.

 

TYYn jäsenyydestä riippumatta olet oikeutettu mm. seuraaviin etuihin ja palveluihin

Asuminen
Jatko-opiskelijana sinulla on oikeus hakea asuntoa Turun ylioppilaskyläsäätiöltä (TYS).

Liikunta
Yliopiston liikuntapalvelut ovat käytettävissä maksamalla yliopiston liikuntamaksu.

 

TYYn jatko-opiskelijafoorumi

TYYn jatko-opiskelijafoorumiin ovat tervetulleita mukaan kaikki Turun yliopistossa väitöskirjaa tai lisensiaatintyötä tekevät henkilöt, olivatpa sitten TYYn jäseniä tai eivät. Foorumi toimii keinona pitää yhteyttä muihin jatko-opiskelijoihin sekä tarjoaa kanavan vaikuttaa jatko-opiskelijoiden edunvalvontaan. Foorumilla on käytössään sähköpostilista sekä keskustelufoorumi.

Keskustelufoorumi

Jatko-opiskelijafoorumin keskustelupalstalle osoitteessa http://groups.google.fi/group/jatko-opiskelijafoorumi ovat kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleita keskustelemaan tieteellisestä jatkokoulutuksesta ja siihen liittyvistä asioista.

Sähköpostilista

Sähköpostilistan kautta foorumin jäsenet voivat tiedottaa toisilleen jatko-opiskeluun liittyvistä asioista. Sen lisäksi TYYn toimijat ottavat sitä kautta yhteyttä jatko-opiskelijoihin kun tarvitaan jatko-opiskelijaa opiskelijaedustajaksi tai jatko-opiskelijoiden mielipide johonkin kysymykseen. Sähköpostilistalle voit liittyä, vaikket osallistuisi muuhun toimintaan.

Sähköpostilistalle voi liittyä osoitteessa https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/jatko-opiskelijafoorumi Listalle liittyessäsi kirjoita kenttiin sähköpostiosoitteesi ja nimesi (ei pakollinen) sekä anna salasana (ei pakollinen). Huomaa, että salasana ei ole erityisen suojattu, joten älä käytä esim. postisalasanaasi. (Tämä tapa toimii tällä hetkellä vain yliopiston sisäisillä osoitteilla. Tähän on tulossa muutos, mutta siihen saakka muuta kuin yliopiston postiosoitetta käyttävän on liityttävä sähköpostiviestilla. Lähetä viesti osoitteeseen jatko-opiskelijafoorumi-request(at)lists.utu.fi ja laita sana subscribe joko Subject-kenttään tai varsinaiseen viestiin.)

Kun liityt listalle, saat vahvistusmeilin, johon pelkällä reply-toiminnolla vastaamalla vahvistat liittymisesi - tämä estää roskapostin liikkumisen listan kautta. Muista tallettaa tuon vahvistusmeilin jälkeen saamasi salasana, jotta voit myöhemmin tarvittaessa tehdä muutoksia asetuksiisi. Lista tosin muistuttaa kerran kuussa siitä, että kuulut listalle (ja neuvoo, miten pääset pois) ja näistä muistutuksista löytyy myös salasanasi, mutta voit myös kytkeä tämän toiminnon pois, jos et halua tulla muistutetuksi.

Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse foorumin yhteyshenkilöltä TtM, TtT-opiskelija Johanna Ollilta: jmolli(at)utu.fi

Viimeksi päivitetty: 18.06.2018 klo 14:31