Näin ilmoittaudut TYYn jäseneksi

Tieteellistä jatkotutkintoa suorittavana opiskelijana ylioppilaskunnan jäsenyys on sinulle vapaaehtoinen. Voit liittyä jäseneksi ympäri vuoden.

TYYn jäseneksi pääset maksamalla TYYn jatko-opiskelijoiden jäsenmaksun. Jatko-opiskelijoiden jäsenmaksu on vain 37 € lukuvuodessa. Sinun tulee myös olla ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi.

  • Ilmoittautumisajat ovat aina syys- ja kevätlukukauden aluissa. Ilmoittautumisaikana maksutiedot ovat nähtävissä Nettiopsussa.
    Lukuvuoden 2019–2020 ilmoittautumisaika on 1.6.–31.8. Maksu on mahdollista maksaa verkkopankissa, jolloin tieto näkyy Nettiopsussa heti. Jos maksat jäsenmaksun tilisiirtona, jäsenyys kirjautuu Nettiopsuun muutaman pankkipäivän kuluessa.
  • Voit ilmoittautua myös muulloin kuin ilmoittautumisaikana. Tällöin tilitietoja ei näy Nettiopsussa. Pyydä tilitiedot yliopiston opiskelijakeskus Discosta: disco@utu.fi. Maksun näkyminen Nettiopsussa kestää noin viikon maksupäivästä.
  • Voit tulla noutamaan tarran TYYn toimistolta, kun maksu näkyy rekisterissä.
  • Tarra laitetaan vihreään jatko-opiskelijan opiskelijakorttiin. Tilaa kortti Frankin sivuilta.
  • Olisimme kiitollisia myös tuestasi TYYn kehitysyhteistyöhön. Voit antaa tukesi jäsenmaksun yhteydessä.

Mikäli et ole ollut yliopistossa kirjoilla läsnä- tai poissaolevana kirjoilla edellisenä lukukautena, sinun tulee kirjautua uudelleen yliopistoon ennen, kun voit liittyä TYYn jäseneksi. Ota tällöin yhteyttä opiskelija ja hakijapalveluihin: disco@utu.fi

Jatko-opiskelija, hyödynnä jäsenetusi

Ruokailu
Kaikki Unican kampusalueen ravintolat tarjoavat TYYn lukuvuositarralla varustetulla opiskelijakortilla lounaan jatko-opiskelijahintaan 5,20 €. Katso ruokalistat ja sijainnit: www.unica.fi. Nutritio (Ruiskatu 8) ei kuulu alennuksen piiriin.

TYYn neuvontapalvelut
TYYn jäsenenä jatko-opiskelijoilla on käytettävissä TYYn asiantuntijoiden sekä neuvontalakimiehen neuvontapalvelut.

TYYn vuokrattavat tilat ja tavarat
TYYn jäsenenä jatko-opiskelijat ovat oikeutettuja vuokraamaan Turku-salia ilmaiseksi ja saunaa jäsenhintaan, lainaamaan rintamerkkikonetta ja laminointikonetta, Tyyma-astiastoa ja pyöränkorjaussettiä.

Turun ylioppilaslehti
Turun ylioppilaslehden voit noutaa useasta kampusalueen ständistä, mutta jatko-opiskelijajäsenenä voit tilata lehden myös kotiin kannettuna perustutkinto-opiskelijahintaan 8,95 €.

Lisäksi yksityiset yritykset (kuten apteekit, uimalat, ravintolat) myöntävät vaihdellen alennuksia jatko-opiskelijakortin esittäville. Etuja on koottuna esimerkiksi Frankin verkkopalvelussa.

 

TYYn jäsenyydestä riippumatta olet oikeutettu mm. seuraaviin etuihin ja palveluihin

Asuminen
Jatko-opiskelijana sinulla on oikeus hakea asuntoa Turun ylioppilaskyläsäätiöltä (TYS).

Liikunta
Yliopiston liikuntapalvelut ovat käytettävissä maksamalla yliopiston liikuntamaksu.