TYYn vujukirppis

Ajankohta
-
Vujukirppiksen banneri

 

Oletko etsimässä joko omaa tai vuokrattavaa asua vuosijuhlille? Onko omaan kaappiin kertynyt useampi juhlapuku, joita et enää tarvitse? TYY tarjoaa tilaisuuden kierrättää omia vanhoja vuosijuhla-aiheisia vaatteita ja asusteita sekä tulla tekemään löytöjä muiden tarpeettomaksi jääneiden tavaroiden joukosta. Toisen turhake on toisen aarre!

Järjestämme Vuosijuhlakirppiksen perjantaina 14.10.2022 Turku-salissa klo 12-16. Paikalla on eri pukuvuokraamoita sekä kirppis, jonka kautta voit myydä itsellesi tarpeettomia vuosijuhla-asuja ja asusteita (iltapuvun, frakin, kengät, käsilaukun., koruja). Kirppis toimii itsepalvelukirppisperiaatteella, eli myyjien ei tarvitse olla itse paikalla, mutta halutessaan saa tulla paikalle kaupittelemaan omia tuotteitaan.

Vaatemyyntiä varten tulee täyttää ilmoittautumislinkki, johon kirjataan ylös myyntitiedot ennakkoon 13.10. mennessä.

Myyntiin tulevia vuosijuhlavaatteita voit tuoda TYYn toimistolle vujukirppistä varten tiistaina 11.10. klo 15–17 ja torstaina 13.10. klo 11–13. Saapuessasi, tuote merkataan tunnistenumerolla ja hinnalla. Kirppispäivänä laitamme kaikki tuotteet esille ja itse myyntiä varten tarvitset vain MobilePay sovelluksen!

Kirppiksen päätyttyä, myyjät hakevat mahdollisesti myymättä jääneet tuotteensa tai keskustelevat vaatelainaamo Lainahöyhenien kanssa asujen vuokramyymisestä.

Tervetuloa nauttimaan mukavasta kirppistunnelmasta ja tekemään löytöjä!

 

Linkki Facebook tapahtumaan.