Olet täällä

Minun yliopistoni tulevaisuudessa – opiskelija, tule mukaan hackathoniin!

Hackathon on nyt täynnä! Varasijoille otetaan edelleen ilmoittautumisia vastaan. Ilmoittautumislomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Oletko kiinnostunut yliopistomme ja erityisesti oman opetuksesi kehittämisestä? Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa mielipiteesi ja saada siitä opintopisteitä. Tule mukaan Tulevaisuuden yliopisto -hackathoniin 27.–28. maaliskuuta!

Yliopistolle ollaan parhaillaan luomassa strategista ohjelmaa opetuksen ja oppimisen digitalisaation mahdollisuuksista. Ohjelman parissa työskentelevä ryhmä etsii ja kehittää luovia ratkaisuja siihen, kuinka digitalisaatio voisi olla edistämässä mahdollisimman hyvän yliopiston luomista.

Nyt sinä voit vaikuttaa strategiatyöhön. Opiskelijoiden kuuleminen on oleellista ohjelman onnistumisen kannalta, siksi hackathonin osallistujien näkemyksillä on paljon merkitystä. Opiskelijoilta halutaan erityisesti kuulla, minkälaisia digitaalisia taitoja ja valmiuksia he ennakoivat tulevassa työelämässä tarvittavan ja miten yliopisto voisi näitä valmiuksia edistää.

Mukaan hackathoniin mahtuu 20 opiskelijaa, jotka lähtevät maanantaina 27.3. Silja Galaxylla kohti Tukholmaa ja palaavat tiistaina 28.3. aamulla Turkuun. Opiskelijoiden työskentely laivalla sisältyy Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen IxD-alan syventäviin opintoihin projektina, josta saa 1-5 opintopistettä.

Pelkästä hackathoniin osallistumisesta saa yhden pisteen, lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus saada lisäpisteitä laatimalla analyysi työskentelystä. Hackathonin fasilitoinnista vastaa vuorovaikutussuunnittelun professori Erkki Sutinen.

Hackathoniin osallstuneiden kesken arvotaan erillinen palkinto.

Linkki hackathonin Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1440135922677476/

Hackathoniin sisältyy:

  • Risteily A-luokan kahden henkilön hytissä
  • 1 x Meriaamiainen
  • 1 x välipala kokoustiloissa
  • 1 x Buffet-lounas
  • 1 x Buffet-päivällinen

Hackathon on tarkoitettu kaikille Turun yliopiston opiskelijoille pääaineesta riippumatta. Hackathoniin osallistuminen on opiskelijoille ilmaista, yliopisto maksaa risteilyn kustannukset. Sitovat ilmoittautumiset 19.3. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan hackathoniin

Tietosuojatiedot