TURUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA
Uutiskirje 13
/2022

Sisältö:​

 • TYYlikäs VappuSatanen on täällä!
 • Vielä ehdit onnittelemaan ylioppilaskuntaa historiateoksen tabula gratulatoriassa
 • Lounaskaverit odottavat sinua - syödään yhdessä 11.-14.4.!  
 • TYY100-juhlavuosi käynnistyi TYYlikkäässä Satasessa - katso tunnelmia!
 • Hae mukaan Vaikuttajakouluun 2022-2023!
 • Wings Sitsit – TYYn siipien yhteissitsit
 • Vastaa tutkimuskyselyyn älykaupungin palveluista ja teknologioista
 • Omaatko mustan huumorin ja tykkäät viettää kavereiden kanssa aikaa? – Lähde uuden lautapelin testipelaajaksi
 • Tylkkäri: Rauman kampuksen uuden kaavan valmistelu on "hyvin pitkällä" – Kampusrauha-addressi ei vaikuttanut suunnitelmiin
 • Tapahtumakalenteri
 • Yliopiston uutisia

TYYlikäs VappuSatanen on täällä!

Vappu, se on tullut takaisin!

Simareseptit tulille, valkolakki kaapin perältä, haalarimerkit kiinni, piknikviltit kesävarastosta... Vapun on nyt aika nousta tuhkista ja levittää siipensä entiseen loistoonsa. Saavu todistamaan Vappu come backiä 30.4.-1.5.!

 

► Lue lisää

Vielä ehdit onnittelemaan ylioppilaskuntaa historiateoksen tabula gratulatoriassa

Monivuotinen projektimme ylioppilaskunnan satavuotisteoksen julkaisusta on tullut pisteeseen, jossa keräämme nimiä tabula gratulatoriaan eli onnittelijoiden listaan. "Tyylikkäät vuodet. Turun yliopiston ylioppilaskunta 100 vuotta" -teos julkaistaan alkukesästä 2022.

Jos haluat onnitella ylioppilaskuntaa sen juhlavuonna ja tukea historiateoksen toteuttamista, voit tehdä sen helposti osallistumalla tabula gratulatoriaan. Tabula gratulatoria julkaistaan osana historiateosta, joten onnentoivotus jää elämään teokseen. Lisäksi onnittelijat saavat historiateoksen itselleen.

► Lue lisää

Lounaskaverit odottavat sinua - syödään yhdessä 11.-14.4.!  

Opiskelijoiden mielenterveyspäivää vietetään ensi viikolla myötätuntoteemalla. Kampanjan tavoitteena on lisätä opiskelijoiden hyvinvointia sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. 

Ja mikäs sen yhteisöllisempää kuin syöminen, niinpä Me Mielen päällä -toiminnassa päätimme järjestää yhdessä opiskelijajärjestöjen kanssa Lounaskaveritapahtuman, jonka ideana on kohdata uusia ihmisiä ja syödä yhdessä Assarin Ullakolla! 

Tarkista lounasajat intrauutisesta, nähdään lounaalla! 

► Lue lisää

TYY100-juhlavuosi käynnistyi TYYlikkäässä Satasessa - katso tunnelmia!

Turun yliopiston ylioppilaskunnan 100-vuotisjuhlavuosi polkaistiin käyntiin maaliskuun viimeisenä päivänä Yliopistonmäellä pidetyssä TYYlikkäässä Satasessa. Tapahtuma kokosi yhteen TYYn järjestöjä, opiskelijoita, alumneja ja kaupunkilaisia. 

► Katso kaikki kuvat

Hae mukaan Vaikuttajakouluun 2022-2023!

Varsinais-Suomen liitto avaa haun jo kuudennen kerran järjestettävään varsinaissuomalaisille nuorille suunnattuun vaikuttajakouluun. Vaikuttajakouluun valitaan 15–20 yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunutta nuorta. Kohderyhmänä ovat toisen asteen opiskelijat, vastavalmistuneet sekä juuri korkeakouluopinnot aloittaneet nuoret.

Haku koulutukseen on käynnissä 8.5.2022 asti. Vaikuttajakoulu kestää yhden lukuvuoden, ja koulutusta on noin kerran kuukaudessa.

► Lue lisää ja hae mukaan

Wings Sitsit – TYYn siipien yhteissitsit

TYYn Ympäristö-, Yhdenvertaisuus-, Kansainvälisyys- ja Kehitysyhteistyösiipi yhdistivät voimansa järjestääkseen eeppiset siipiteemaiset sitsit. Perinteiset sitsit on maustettu TYYn siipien teemoilla ja sitsaamisen ohella pääset tutustumaan myös muiden alojen opiskelijoihin.

Tarjoilu on vegaanista ja ohjelma pidetään englanniksi.

Kaikkien alojen opiskelijat ovat tervetulleita!

► Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan