Olet täällä

TYYn uutiskirje 4/2019

Jaa +

TURUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA
Uutiskirje 4/2019
Lue selaimessa: bit.ly/2U99V6U

Ilmastoilta 4.2. kello 18 Turku-salissa

TYYn Kehitysyhteistyösiipi, Turun YK-yhdistys ja Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri yhdessä järjestävät Turussa ilmastoillan. Millainen Suomen ilmastopolitiikan tilanne on ja miten voit olla mukana vaikuttamassa? Eduskuntavaalit lähestyvät ja uusi hallitus päättää Suomen ilmastopolitiikasta seuraavat neljä vuotta. Syksyllä aloitettiin ilmastomarsseilla ja nyt tarvitaan lisää toimintaa ympäri maata. Tapahtumassa Fingon (ent. Kehys ja Kepa) asiantuntija Jonas Biström kertoo Suomen ilmastopolitiikan nykytilasta ja vaikuttamiskeinoista. Ilmastoilta on ilmainen ja kaikille avoin tapahtuma. Luvassa kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. >> Lue lisää

 

TYY hakee järjestöä jakamaan pöytämainoksia sekä julisteita Unican toimipisteisiin

Jakelu hoidetaan noin 10-12 kertaa vuodessa Unican ravintoloihin ja kampusalueen rakennuksiin. Valinnassa otetaan huomioon tehtävästä saatavan palkkion tarpeellisuus järjestön varainhankinnalle ja järjestön mahdollisuus hoitaa tehtävä tunnollisesti. Palkkio 400 euroa.  Yhdistyksellä tulee olla Y-tunnus ja sen tulee olla ennakkoperintärekisterissä. Täytä sähköinen lomake 27.1.2019 mennessä.

>> Lue lisää

Tilaa Rekryn uutiskirje

Rekry – Turun yliopiston työelämäpalvelut toimii  yliopisto-opiskelijan ja työnantajan välimaastossa, molempia palvellen. Haluamme tukea opiskelijaa urapolun ensimmäisissä askelissa ja helpottaa työelämään sijoittumista.

Joka toinen viikko ilmestyvässä uutiskirjeessä tiedotetaan Rekryn järjestämistä tapahtumista sekä kerrotaan ajankohtaisista työelämään ja harjoitteluihin liittyvistä asioista.

>> Tilaa uutiskirje tästä!

>> Lue lisää

Kuukauden opiskelijakeikka

Sunborn Liven ja TYY:n lanseeraaman "kuukauden opiskelijakeikka"-kampanjan seuraavaksi etukeikka on Kalevauva.fi Logomossa la 16.3.2019.
Suurta keikkasuosiota nauttivan folk-duon sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta. Vuoden takainen Logomon keikka myi ennakkoon loppuun, joten nappaa lippusi pikaisesti. Etuhintaisia 16,00 euron lippuja (20,00e norm.) on myynnissä rajallinen määrä. Etuhintaiset liput löydät ainoastaan linkkiä klikkaamalla: 

>> Osta liput

CampusSportin kurssit

CampusSport tarjoaa normaalien viikkotuntien lisäksi monia lyhytkursseja; lajitarjonnassa on mukana mm. hot jooga, aikido ja uintitekniikka. Kurssit käynnistyvät 28.1. alkavalla viikolla ja niihin on erillismaksu eli kursseille osallistuminen ei edellytä CampusSportin liikuntamaksun maksamista.

>> Lue lisää

Paluuorientaatio vaihdosta palanneille opiskelijoille

TYY, ESN Uni Turku ja Turun yliopiston kansainväliset palvelut järjestävät vaihdosta palanneille opiskelijoille paluuorientaation 30.1. kello 15 opiskelijakeskus Discossa. Tapaat muita vaihdossa olleita, kuulet kotikansainvälistymismahdollisuuksista ja saat vertaistukea paluushokkiin. Tarjoamme pientä purtavaa.

>> Lue lisää

Ice Age 2019 -avantouintitapahtuma 31.1.

Talviuinnin SM-kilpailut on klassinen osoitus suomalaisesta hulluudesta ja luovuudesta. Opiskelijoille luodussa Ice Age -tapahtumassa on mahdollisuus osallistua joukkueena nopeusuintikilpailuun tai käydä vain pulahtamassa avannossa. Illan jatkobileisiin ovat tervetulleita kaikki, kävit avannossa tai et!

>> Lue lisää

Yliopiston kirjastot:

Educariumin kirjaston pitkät maanantai- ja tiistaiaukiolot jatkuvat

Educariumin kirjasto on toukokuun loppuun asti avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 20 asti. Poikkeuksen aukioloajoista tekee vain 30.4., jolloin kirjasto suljetaan klo 16. Educariumin kirjaston ilta-aukioaikojen pidentämistä kokeiltiin viime vuonna, kun tarve myöhäisemmälle aukioajalle tuli esille asiakkaiden palautteissa. Kokeilua on päätetty jatkaa myös kevätlukukaudella hyvien kokemusten ja asiakkaiden myönteisen palautteen innoittamana – kiitokset kaikille palautteen antajille!

>> lue lisää

Porissa:

Porin yliopistokeskuksen verkkosivusto on uudistunut

Yliopistokeskus on siirtynyt käyttämään WiseNetworkin tarjoamaa Wise-järjestelmää. Verkkosivustoa on parannettu niin, että se toimii paremmin mobiililaitteilla. Lisäksi sivuston visuaalista ilmettä on uudistettu sekä sisällön määrää karsittu ja yksinkertaistettu.Sivustoa päivitetään ja muokataan edelleen, joten kaikki sivuston osat eivät välttämättä alkuvaiheessa vielä toimi oikein. Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston yhdistyminen Tampereen yliopistoksi näkyy myös sivustolla.

>> Lue lisää

Raumalla:

Hae mukaan Qmeen kevätprojektiin

Rauman ylioppilasteatteri Qmeen Kesytön valtaa estradit huhtikuussa 2019. Hae mukaan näyttelijäksi, puvustukseen tai vaikka mediapuolelle! Tänä vuonna kattoteemaksi on valittu kansalaistottelemattomuuden, anarkian ja kesyyntymisen tematiikka. Kesytön on mukava oheisprojekti opintojen ohelle ja mahtava tilaisuus kokeilla matalan kynnyksen teatteritoimintaa kivan porukan kesken. Hakemukset 29.1.2019 mennessä osoitteeseen teatteriqme@gmail.com.

>> Lue lisää

Uusi tiedekeskus Tuorla näyttää, miten tiede toimii – Turun yliopisto panostaa tiedematkailuun

>> Lue lisää

Hyvinvoinnin Tavaratalo

-15 % kokovalikoimasta

Hyvinvoinnin Tavaratalo on Suomen suurin hyvän olon verkkokauppa.

>> Lue lisää

23.1. TYYn Ympäristösiipi kokoustaa

24.1. TYYn Kansainvälisyyssiipi kokoustaa

24.1. 100 Päivää Vappuun

26.1. Non Existere - esitys katoavista asioista Turun ylioppilasteatterilla (lisää esityksiä tapahtumakalenterissa)

26.1. TYRMY Presents: Coveria ei jätetä! vol 6.

28.-29.1. Osuuspankki vierailee TYYn toimistolla

28.1. Edustajiston tammikuun iltakoulu

29.1. OPKOn ilta: Jerusalemin temppeli

>> Näytä kaikki tapahtumat

>> Tule seuraamaan 3MT-semifinaaleja 5.2.

>> Lähdeluettelo solmussa? - viitteet haltuun kirjaston koulutuksessa

>> Verkkoaivoriihi: Tulevaisuuden yrittäjyysyliopiston tulee olla yhteistyötä rakentava

>> Teutorin sähköisen tenttitilan uudistaminen

>> TS Kirja -klubissa yleisölle avoimia kirjailijoiden paneelikeskusteluja keväällä

>> Päärakennuksen peruskorjauksen viikkotiedote: raskas työmaaliikenne lisääntynyt, tarkkuutta pysäköintiin

>> Tohtoreita valmistui vuonna 2018 ennätysmäärä

An Intern to the Outgoing Team

UTU’s International Office is looking for an intern to Outgoing Team in 4.2. – 3.5.2019.Your tasks include i.a. assisting International Office, customer service and updating Facebook and intranet pages.

>> Read more

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Kanslia avoinna:
ma–ke ja pe klo 10–11 ja 12–14
to klo 12–15

Seuraa meitä:

Facebook Twitter Instagram

www.tyy.fi

Jos et halua enää jatkossa saada TYYn uutiskirjettä voit poistua TYYali-lisalta oheisesta linkistä:
lists.utu.fi/mailman/listinfo/tyyali
Kirjoita sähköpostiosoitteesi sivun alalaidasta löytyvään kenttään ja toimi ohjeiden mukaan.

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan sivulla
www.tyy.fi/tietosuoja
kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.

Viimeksi päivitetty: 23.01.2019 klo 12:15