THE STUDENT UNION OF THE UNIVERSITY OF TURKU
TYYlikäs Vappu

TYYlikäs vappu 2019 on nurkan takana!

Tuhansien ihmisten lakitus Taidemuseonmäellä vappuaattona 30.4. on vapun ehdoton kohokohta, jota et halua jättää välistä. Lakitus on sekoitus Turku-rakkautta ja vappuonnea parhaimmillaan! Perinteinen lakitustilaisuus Taidemuseonmäellä alkaa kello 17.30 ja valkolakit painetaan päähän kello 18.00 TYYn hallituksen puheenjohtajan pitämän vappupuheen päätteeksi. Lakituksen jälkeen lippukulkue jatkaa matkaansa Aurasillan kupeeseen Runeberginpuistoon, jossa seuraa Liljan patsaan pesu ja lakitus kello 18:30 alkaen. Innokkaimmat lakitusten ystävät voivat tämän jälkeen osallistua vielä Turun teekkarien organisoimaan Paavo Nurmen patsaan lakitukseen Hämeenkadun ja Kaskenkadun risteyksessä!  >> Read more

TYYlikäs vappupiknik Vartiovuorenmäellä 1.5.

Vappuaaton hulinoita seuraa koko kaupungin TYYlikäs vappupiknik Vartiovuorenmäellä vappupäivänä. Piknikillä luvassa tunnelmallista musiikkia, hauskaa ohjelmaa sekä keväistä vapputunnelmaa. Pääesintyjänä Vappuintron voittaja Kalpeat Varjot. Puheen keväälle pitää Turun yliopiston rehtori Kalervo Väänänen.

 >> Lue lisää

 

Tehdään vapusta jälleen siisti!

Vappu on monelle opiskelijalle vuoden kohokohta. Keräännymme yhdessä juhlimaan ympäri kaupunkia, ja sen jäljet näkyvät ympäristössä. Siivous on kaupungille suuri kuluerä, jota on kuitenkin helppo pienentää. Omalla toiminnalla voimme vaikuttaa vapunjuhlinnan ympäristöhaittoihin. Vappu voi olla siisti juhla monella eri tavalla. Tehdään vapusta 2019 siistein vappu ikinä! 

>> Lue lisää

 

 

Turun Wappuradion ensimmäinen lähetys starttaa 23.4. kello 12

Luvassa on viikon verran ohjelmaa lähes kellon ympäri, pikkutunneilla asti. Aidosti poikkitieteellistä vappuradiota on tuottamassa ensimmäisenä vuonna yhteensä yli 100  Turun yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijaa. Näppäile nettiradiomme auki wappuviikolla. Tämä on kattaus jota et halua missata. 

>> Lue lisää

Vappuboolikartta

Tänäkin vuonna vapunvietto kannattaa aloittaa tutustumalla kanssaopiskelijoihin yli tiedekuntarajojen. Helpoimmin se onnistuu vappukartan avulla. Perinteiseen vappukarttaan on TYYn järjestöjen vapunaaton boolituksia. Ota oma muki mukaan ja minglaa haalarikansan sekaan seurustelemaan. 

>> Lue lisää

 

Tee vapustasi ikimuistoinen TYYlikkäällä vappuhaalarimerkillä

TYYn uudet, viralliset TYYlikkään vapun merkit ovat saapuneet! Merkkejä voit ostaa TYYn kansliasta 3.4. alkaen 3 euron hintaan. Vappumerkkejä myydään myös muualla kampuksella, joten seuraa TYYlikkään vapun Facebook-sivuja ja tiedät, mistä merkkejä saa.

>> Lue lisää

Vapun alla tapahtuu vaikka mitä

Vapun perinteisiin kuuluvat lukuisat järjestöjen tapahtumat, jotka valtaavat kampuksen ja kaupungin jo edeltävällä viikolla. Seuraa TYYn tapahtumakalenteria ja järjestöjen omia sivuja ja sosiaalisen median kanavia sekä TYYlikästä vappua myös Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla järjestöjen vapputapahtumista.

 >> Read more