Olet täällä

Uutisarkisto

Jaa +

Uutinen | 23.5.2018

Tiedote. Julkaistu: 23.05.2018, 12:28

Katso tiedote viittomakielellä: https://youtu.be/SDGH4fi8XQg

Hae oikeutta opiskelutulkkaukseen heti, kun saat päätöksen opintopaikasta. Muistathan myös tilata opiskelutulkin ajoissa!

Henkilö, joka tarvitsee vamman takia tulkkausta, voi saada tulkkausta myös opintoihin. Oikeutta opiskelutulkkaukseen haetaan Kelasta, Vammaisten tulkkauspalvelukeskuksesta.

Järjestöt | 21.5.2018

TYYn hallitus päätti kokouksessaan 17.5. järjestöille jaettavista toiminta-avustuksista. Toiminta-avustuksia jaetaan järjestöille tukemaan järjestöjen tekemää toimintaa.

Järjestöt | 18.5.2018

Avustuksia myönnettiin mm. uuden vappuperinteen aloittamiseen, opintomatkan matkakuluihin sekä laulukirjojen hankintaan.

Hakukuulutus | 17.5.2018

Innostutko globaalista vaikuttamisesta ja koulutuksen edistämisestä kansainvälisesti? Oletko sinnikäs viestijä, verkostoituja tai rahoituksen tuntija? Onko sinulla paloa antaa osaamisestasi pala maailmalle?

Hakukuulutus | 17.5.2018

Työ koostuu kahdesta osasta: FITech-yhteisön rakentamisesta ja TYYn opiskelijakulttuuritapahtumien järjestämisestä. Haku päättyy 31.5.2018.

Uutinen | 15.5.2018

Kesällä opiskelevien kannattaa hakea opintotukea nyt, jotta tuki ehditään myöntää ennen kuin kesäopinnot alkavat. Hae kesäopintotuki verkossa. Opiskelija voi saada opintotukea kesällä, jos hän opiskelee. Tukea voi saada esimerkiksi luentokursseihin, kirjatentteihin, työharjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen. Lukio-opiskelijoille ei yleensä voida myöntää opintotukea kesäksi.

Uutinen | 9.5.2018

Tänäkin keväänä moni TYYn jäsen valmistuu ja ottaa opiskelijaelämästä isoja askeleita kohti työelämää. Keräsimme listaan asioita, joita valmistuneen kannattaa huomioida.

YTHS:n käyttöoikeus voimassa heinäkuun loppuun

Jos valmistut kevätlukukaudella 2018 voit käyttää YTHS:n palveluita valmistumisestasi huolimatta yhtä pitkään kuin ylioppilaskuntajäsenyytesikin on voimassa, eli heinäkuun 2018 loppuun asti.

Lausunto | 8.5.2018

TYY lausui Turun yliopistolle Suomen hallituksen esityksestä laiksi korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollosta. TYYn hallitus hyväksyi lausunnon 3.5. pidetyssä kokouksessaan.

Uutinen | 7.5.2018

Opiskelijoita haetaan yliopiston hallintoon täydennyshaussa. Täytettävänä on paikkoja kaksivuotiskauden loppuajaksi (1.1.2018 - 31.12.2019) sekä kolmivuotinen kieli- ja viestintäopintojen keskuksen johtokunnan opiskelijaedustajien paikka.

Hakukuulutus | 7.5.2018

Turun yliopiston Sote-akatemia vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen integraation synnyttämiin osaamis- ja tietotarpeisiin. Se yhdistää kaikkien Turun yliopiston tiedekuntien sekä kauppakorkeakoulun osaamisen ja asiantuntemuksen. Se on aktiivinen toimija monialaisissa korkeakoulutuksen, tutkimuksen ja työelämän kehittämisen verkostoissa. Sote-akatemian koulutusryhmä vastaa sen toimintaan liittyvän koulutuksen suunnittelusta.