Olet täällä

Tutustu Turun Sanomiin ilmaiseksi kuukauden ajan

Jaa +

KAMPANJA PÄÄTTYNYT

Turun Sanomat tarjoaa TYYn jäsenille rahanarvoisen edun. Nyt saat Turun Sanomat kuukauden ajaksi täysin veloituksetta. Tutustumistilaus sisältää paperilehden viikko- ja erikoisliitteineen sekä päivittäisen lukuoikeuden TS-näköislehteen. Halutessasi voit vaihtoehtoisesti tilata pelkän digitaalisen näköislehden kuukaudeksi veloituksetta. Näköislehti on luettavissa missä ja milloin vain tietokoneella sekä erillisellä sovelluksella iPhonella, iPadilla ja android-laitteella.

Turun Sanomista löydät monipuolista uutistarjontaa ja hyötytietoa samoissa kansissa. Lehti painottaa paikallisuutta ja kertoo Turun ja lähialueen asioista ja sen avulla tutustut kätevästi opiskeluympäristöösi. Löydät lehdestä koostettuna Turun ja lähialueen menovinkit sekä ajankohtaiset tapahtumat. Hyödyntämällä vielä kauppojen tarjoukset lehdestä säästät selvää rahaa.

Tee tilaus osoitteessa www.ts.fi/kampanja. Tilatessasi tarvitset kampanjatunnuksen. Tunnus paperi+näköislehteen on 15TYY1KK ja pelkkään näköislehteen 15TYYDIGI

TYYn jäsenetutarjous on voimassa 13.10.2015 asti ja koskee TYYn jäseniä. Turun Sanomat –tilaus tulee tehdä opiskelupaikkakunnalle. Tarjous koskee talouksia, joihin ei vielä tule Turun Sanomia. Tilaus alkaa heti, kun Turun Sanomat on käsitellyt sen.