Olet täällä

helmikuu

Inari Harjuniemi | 27.02.2018

Tällä hetkellä yliopistojen työantajia sekä työntekijöitä edustavat tahot neuvottelevat yliopistojen henkilökunnan palkankorotuksista ja palkkausjärjestelmän uudistamisesta. Neuvottelut ovat keränneet osakseen paljon mediahuomiota, sillä neuvottelutilanne on jumiutunut.

Olli-Pekka Paasivirta | 26.02.2018

Korkeakouluopiskelijoista puhutaan usein yhtenäisenä joukkona joka juhlii vappua toukokuussa, nostaa opintotukea ympäri lukuvuoden ja menee kesäksi töihin. Opiskelijat ovat kuitenkin hyvin moninainen ryhmä, johon mahtuu täysin erilaisia ajatusmaailmoja ja elämäntilanteita.

Henni Eronen | 20.02.2018

Kevään merkkejä on monia: loska valtaa maan, linnut palaavat etelästä ja Kinokoplan elokuvasarja alkaa! Haluammekin nyt toivottaa kaikki elokuvan ystävät lämpimästi tervetulleiksi viettämään kevätsunnuntaita elokuvien mahtaviin maailmoihin uppoutuen. Sarjamme alkoi 18.2.

Paavo Esko Valtteri Palanterä | 13.02.2018

Our everyday studying environment is something that should be kept in consideration, at all times.

Lauri Lahoniitty | 02.02.2018

Tämän vuoden järjestöaktiiveille suunnattu suuri koulutuspäivä oli jo kolmas laatuaan. Tapahtuma oli huikea menestys, ainakin osallistujamäärillä mitattuna: ilmoittautuneita oli lopulta hieman yli 350. Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille!