Olet täällä

Torstai 4.9.2014

Ilona Häsänen | 07.09.2014

Nyt on aika kerrata tämän mahtavan päivän tapahtumat!

Klo 9.15 aamu aloitettiin hallituksen kokouksella. Mainitsemisen arvoista lienee, että käsiteltiin kiireellisenä kutsu Rauman TK-Killan 40-vuotis-Sikapeijaisiin ja lähettää juhliin Häsänen. Aamu ei olisi voinut olla selkeästikään parempi. 

Kokouksen jälkeen aloimmekin hoitaa valmisteluja Avajaiskarnevaaleja varten. Kahvinkeittoa, ohjelman läpikäymistä, muutamaan sähköpostiin vastaamista ja tietysti ihkauusien TYY-ilmapallojen täyttämistä! Mielestäni toimistoa voisi aina koristaa muutama sata TYY-ilmapalloa. Fengshui oli selvästi kohdillaan.Klo 11 siirryimme Yliopistonmäelle ja porukkaa alkoi paikalle ilmestyä. Alayhdistykset löysivät pöydät ständienpitoa varten ja hallituslaiset kasasivat TYY-telttaa. Teltan eteen alkoikin kerääntyä melkoinen jono ostamaan TYYlikkään Avauksen ennakkolippuja. Uskomaton jono olikin! 500kpl ennakkorannekkeita meni kuumille kiville.

Avajaiskarnevaalien ohjelman aloitti Sohon Torwet musiikillaan, jonka jälkeen vuorossa oli mm. rehtori Kalervo Väänäsen ja TYYn hallituksen puheenjohtajan Jussi Niemisen tervehdykset.

Virallisemman ohjelman jälkeen vuorossa oli TYYn alayhdistyksien esittelyä. Kunniamaininnan saa Turku Swing Society upeasta tanssiesityksestään. Kuulumisia ja terveisiä saimme kuulla myös TYYn Kehysiiven toiminnasta ja uudesta M2 - Yhteisöllisen opiskelija-asumisen suurkampanjasta. Ohjelman jälkeen mäellä raikui musiikki ja ständienpito jatkui.

Ständejä oli mäellä kiitettävä määrä. TYYn alayhdistyksistä n. 60 piti omaa ständiä ja esitteli toimintaansa opiskelijoille. Myös yliopiston palveluja oli esillä. 

Kemiallisia reaktioita Deltan ständillä.

Academic Nintendo Clubilla oli huikeat puitteet Nintendon pelaamiseen.

A

Avajaiskarnevaaleilla oli myös mahdollisuus toteuttaa omia taiteellisia visioitaan katuliiduilla.

Ihania TYY-ilmapalloja! Ja meillä oli myös paaaljon saippuakuplia!

Avajaiskarnevaalit saatiin päätökseen klo 15. Päivä ei suinkaan loppunut siihen vaan klo 16.15 oli vuorossa yliopiston avajaiset. Siellä ohjelmassa oli puheita ja palkitsemista. Ja ohjelman jälkeen todella maukkaat tarjoilut!

Avajaisten jälkeen hallitus valmistautuikin järjestelemään edustajiston illanviettoa. Tapahtuma houkutteli kiitettävästi edaattoreita ja varaedaattoreita. Hallituksen jäsenet Kukka-Maaria ja Ilona olivat valmistelleet _laadukasta_ ohjelmaa juhlakansalle. Näyttivät viihtyvänkin.

Illanvieton jälkeen olikin aika lähteä kohti TYYlikästä Avausta ja Welcome Partya. Opiskelijoita riitti molempiin tapahtumiin ja molemmissa bileissä oli kuuleman mukaan hauskaa. 

TYYlikkään Avauksen erikoisuutena olikin kolmen baarin yhdistäminen. Marilyn, Vegas ja Forte yhdistivät voimansa ja muuttuivat illan ajaksi yhdeksi baariksi. Ensimmäistä kertaa baarien välinen salakäytävä avattiin juhlijoille. 

Päivään mahtui kaikenlaista hauskaa ja jännittävää. En olisi onnellisempi voinut olla katsoessani bilekansaa skumppapullo kädessä TYYlikkäässä Avauksessa. 

Suuuuuret kiitokset kaikille tapahtumiin osallistuneille, ständienpitäjille, yliopistolle, lipunmyyjille ja koko toimiston työpanokselle! Lisää kuvia Avajaiskarnevaaleista löytää TYYn Facebook-sivulta. Yliopiston viestintä teki videon avajaispäivästä.

Seuraava tapahtumamme onkin Campussitsit, jotka järjestetään yhteistyössä TUOn, ÅASn ja Noviumin kanssa. Facebookissa ja nettisivuilla on lisätietoja. Nähdään sitseillä siis!

 

Opiskelijakulttuurivastaava
Ilona Häsänen