Olet täällä

Yhteistyön ja avunannon syksy

Petri Rautiainen | 16.09.2013

Syksy on uusien alkujen aikaa. Niin myös Edunvalvontavaliokunnalle.

Edunvalvontavaliokunta toimi tarmokkaasti kevään. Järjestimme ensimmäistä kertaa sosiaalipoliittisille toimijoille Sopoa ja suklaata -illan ja toimimme mukana Universitas Turku -hankkeessa. Alkoholittomiin Hengailuiltoihin toivotimme muuta opiskelijatoimintaa vierastavat.

Kevään lopulla oli peiliin katsomisen paikka.

Miten saisimme nostettua koulutus- ja sosiaalipolitiikkaa vielä paremmin esille? Miten tavoittaisimme vielä paremmin opiskelijoita? Valiokuntatyö on vapaaehtoista, ja palkkiot tulevat toiminnan onnistumisista.

Syksyn toimintamme avainsana on yhteistyö. Tulemme työskentelemään yhä enemmän muiden toimijoiden kanssa ja järjestämään tapahtumia yhteistyössä.

Edunvalvontavaliokunnan syksy on täynnä toimintaa. Olemme mukana nostamassa marraskuun edustajistovaalien äänestysaktiivisuutta. Muistutamme hyvistä opiskelukäytänteistä Oh, behave -tempauksissa. Pidämme meteliä sähköisten tenttimisen mahdollisuuksista ja tiedotamme edunvalvonnallisista asioista kuntalaisille.

Näiden lisäksi järjestämme tapahtumia, joihin myös sinä olet tervetullut. Kalenteriin kannattaa pistää TYYn Hengailuilta 17.9. Kyse on kaikille avoimesta rennosta illasta, jossa grilli on kuumana. Kutsumme myös yliopiston koulutuspoliittiset aktiivit yhteiseen illanviettoon Viinin ja valituksen merkeissä 22.11.

Edunvalvontavaliokunnan ovet ovat jatkuvasti avoinna uusille ideoille ja parannusehdotuksille, joita jatkojalostamme tulevaa valiokuntatoimintaa ajatellen. Yhteistyöstä hyötyvät kaikki.

EVVK Facebookissa

Petri Rautiainen

Edunvalvontavaliokunnan puheenjohtaja


Petri Rautiainen