Olet täällä

huhtikuu

Petra Peltonen | 29.04.2013

Kun joku kysyy, mitä teen nykyään ja vastaan toimivani ylioppilaskunnan hallituksessa, on seurauksena pitkä liuta lisäkysymyksiä. Suurimmalle osalle ylioppilaskunnan jäsenistäkin Yo-talo A:n katutason toimistotilat ja siellä tapahtuva toiminta on harmittavan vierasta.

| 22.04.2013

Vapun jo lähestyessä – ja osalla kuntaa jo myös alettua – kevätlukukauden opinnot ovat kohtpuolin loppusuoralla ja ajatukset ovat jo kesän kuukausien suunnitelmissa. Toivon mukaan kesä on ennen kaikkea akkuja lataavaa aikaa, vaikka monien osalta se meneekin myös ansiotöitä tehden.

| 15.04.2013

Tyypillisiksi ylioppilaskuntatoimijoiksi mielletään usein kokouskahvista energiansa saavat harmaatakkiset edunvalvojat, jotka osaavat keskustella keskimäärin nelikirjaimisten akronyymien välityksellä. Tämä on väärin.

| 08.04.2013

Eroon autoveroista, ruotsi vapaaehtoiseksi, perustuloa ja tasa-arvoista avioliittolakia: Noin vuoden verran on meillä Suomessa ollut käytössä uusi kansalaisvaikuttamisen tapa, kansalaisaloite.

Aku-Mathias Kähkönen | 02.04.2013

Taas on se TYYn alayhdistyksien hallituksia stressaava kuukausi ohi, jona jokavuotiset toiminta-avustushakemukset tuli palauttaa. Moni on varmasti puurtanut iltamyöhään asti hakemuksia, joilla varmistetaan oman yhdistyksen rahoitus tulevalle vuodelle.