Olet täällä

Tervetuloa uudelle syyslukukaudelle

Joel Uusi-Oukari | 30.08.2010

Tänään kampuksella kävellessä huomasi selkeästi että opiskelusesonki on alkanut täysillä. Niin uudet kuin vanhat opiskelijat ovat hakemassa kirjoja seuraavaan tenttiin ja opiskelijaravintolassa joutuu jopa hieman jonottamaan. Nykyään syyslukukauden alkua odottaa ja siitä iloitsee, toisin kuin peruskoulussa.

Ensimmäiset viikot kuluvatkin nopeasti uusiin fukseihin, piltteihin, fetuksiin ja pupuihin tutustuessa ja samalla tulee usein ruovittua useammat opiskelijabileet läpi. Uusille kursseille pitää ilmoittautua ja miettiä opinnoissa edistymistä hieman pidemmällä tähtäimellä.

Toivottavasti ehdit kaiken hässäkän keskellä osallistua myös ylioppilaskunnan avajaisiin. Torstaina 2.9. järjestettävään TYYn avajaiskarnevaaliin on ilmoittautunut ennätysmäärä toimintaansa esitteleviä alayhdistyksiä ja yhteistyökumppaneita, lisäksi ohjelmassa on puheita, esityksiä ja kakkutarjoilua. Tänä vuonna karkelointia jatketaan vielä illalla poikkitieteellisillä jatkobileillä ravintola Börssissä, tarkemmat tiedot TYYn tapahtumakalenterissa.

Oikein mukavaa syyslukukauden alkua kaikille!

Joel Uusi-Oukari

Hallituksen jäsen

Opiskelijakulttuuri, yritysyhteistyö, liikunta

Opiskelijakulttuuri, yritysyhteistyö, liikunta
Joel Uusi-Oukari