Olet täällä

Uutta uusilla sivuilla

Leila Uotila | 01.03.2009

TYYn uudet nettisivut näkivät maaliskuun alun kunniaksi vihdoin päivänvalon! Uudet sivut on rakennettu ajatellen ennen kaikkea niiden helppoa käytettävyyttä ja ajantasaisuutta.

TYYn alayhdistyksille tarjoutuu nyt entistä enemmän mahdollisuuksia käyttää ylioppilaskunnan nettisivuja hyväkseen. Jokaiselle alayhdistykselle on luotu on oma sivunsa, jonne yhdistys voi itse tuottaa tekstiä ja laittaa kuvia. Myös yhteinen tapahtumakalenteri etusivulla tulee alayhdistysten käyttöön. Käyttäjätunnukset alayhdistyksille luodaan kevään aikana ja käyttäjiä opastetaan nettisivujen käyttöön. TYYn seitsemän valiokuntaa saavat alayhdistysten tavoin mahdollisuuden päivittää omaa sivuaan.

Uuden sivuston Ylioppilaskunta-osiosta löytyy ajantasaiset tiedot ylioppilaskuntien yhdistymisestä ja kevään edustajistovaaleista. Samasta valikosta löytyy helposti myös valiokuntien omat sivut sekä TYYn edustajiston ja hallituksen kokousten päätösluettelot ja muut asiakirjat.

Tärkeää tietoa edunvalvonnasta, hyvinvoinnista, kansainvälisyydestä ja TYYn tarjoamista palveluista on Palvelut-valikossa. Alayhdistysten osiosta löytyy muun muassa yhteystiedot kaikkiin TYYn alayhdistyksiin sekä kevään alayhdistyskoulutusten materiaalit. Englanninkielinen sivusto palvelee erityisesti kansainvälisiä vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita yliopistollamme.  

Tässä blogissa TYYn hallituslaiset ja muut toimijat kirjoittelevat jatkossa mietteitään ajankohtaisista asioista, enemmän tai vähemmän virallisesti.

Toiveita nettisivujen sisältöön liittyen voi toimittaa allekirjoittaneelle, tyy-tiedotus@utu.fi.

Valoisia alkukevään päiviä uusien sivujen ääressä!


Leila Uotila
Kirjoittaja on TYYn hallituksen kansainvälisten asioiden vastaava ja viestintävastaava


Leila Uotila