Olet täällä

Yliopiston tasa-arvoseminaarissa teemana yhteisössä toimiminen

Jaa +

Uutinen | 5.4.2018

Koko yliopistoyhteisölle järjestetään 13.4.2018 tasa-arvoseminaari otsikolla "#memyös – miten rakennamme yliopistoyhteisöstä yhdenvertaisemman?". Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 10.4.!

Tänä keväänä tasa-arvoseminaarin teemana on yhteisössä toimiminen. Seminaarissa jatketaan syksyllä toteutetussa työhyvinvointikyselyssä ja keväällä 2017 kerätyssä opiskelijapalautteessa esille nousseiden ilmiöiden käsittelyä. Avoimissa vastauksissa yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa loukanneista kokemuksista nousevat toistuvasti esille mm. epäasiallinen käytös, päätöksentekoon ja johtamiseen liittyvät ilmiöt, kansainvälisen henkilökunnan ja opiskelijoiden toimintamahdollisuudet yliopistoyhteisössä sekä sukupuolten väliseen tasa-arvoon liittyvät ilmiöt.

Seminaarissa kuullaan asiantuntijapuheenvuorot (työ)yhteisökäyttäytymisestä (mikä on sallittua/suotavaa, milloin mennään epäasiallisuuden puolelle) sekä seksuaalisesta häirinnästä. Turun ylioppilasteatterin toteuttamat draamalliset elementit elävöittävät ja havainnollistavat tapahtumassa käsiteltäviä teemoja. Tarjolla on myös tietoa toimintatavoista ja tukimuodoista tilanteessa, jossa kohtaa epäasiallista kohtelua sekä mahdollisuus käydä keskustelua asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kanssa.

Seminaari järjestetään 13.4. Publicumissa Mauno Koivisto -salissa kello 9.00 - 12.00. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 10.4.

Ilmoittaudu seminaariin

Tutustu seminaarin ohjelmaan