Olet täällä

Vuokraa S-Osakuntien Bäkkäri vaikka gradutyöhön

Jaa +

Uutinen | 15.5.2019

S-Osakunnat ry tarjoaa yliopiston järjestöille ja opiskelijoille vuokralle Ylioppilastalo B:n katutasossa sijaitsevaa Bäkkäri-tilaa, jota sopimuksen mukaan voi varata joko vuorokausivuokrauksina, pidempiaikaisesti määräaikaisina tai toistaiseksi jatkuvina kuukauden jaksoina. Yksi tilan mahdollinen käyttötarkoitus on yksityisenä opiskelutilana toimiminen, jolloin sinne mahtuu työskentelemään vaivatta esimerkiksi 1-2 gradun tai väitöskirjan kirjoittajaa.

Pitkäaikaisvuokrauksena Bäkkärin hinnasto on:

  • 1 päivä viikossa: 40 €/kk
  • 3 päivää viikossa: 70 €/kk
  • 7 päivää viikossa: 100 €/kk

Vuokrahinnat ovat tilakohtaisia eli hinta ei muutu, vaikka tilaa olisi jakamassa useampi opiskelija. Lähtökohtaisesti kullakin vuokraajalla on käytössäään viikottain aina samat viikonpäivät. Opiskelukäyttöön tilaa varattaessa päivän vuokrausaika lähtökohtaisesti alkaa klo 8.00 ja päättyy seuraavana aamuna klo 8.00. Mikäli tilan haluaa vuokrata seitsemäksi päiväksi viikossa, voi tilaan tuoda myös omaa kalustustaan, minkä vaihtoehtona käytettävissä on S-Osakunnat ry:n tarjoama peruskalustus ml. kirjoituspöytä ja tuoli. Langattomista verkoista tilassa on käytettävissä UTU Visitor sekä Eduroam.

Lisätietoa Bäkkäristä on tarjolla netissä https://s-osakunnat.utu.fi/vuokrapalvelut/bakkari/ sekä sähköpostitse osoitteesta hallitus@s-osakunnat.fi.