Olet täällä

Voittaako sinun bändisi keikan TYYlikkään vapun lavalle?

Jaa +

Hakukuulutus | 20.2.2018

BÄNDIHAKU TYYN VAPPUINTROON!

Haluatko herättää vanhan bändisi eloon tai kenties saada arvokasta kokemusta uudelle kokoonpanolle? Vai haluatko ilmiantaa musiikillisesti lahjakkaan kaverisi? *Omstart, speksibändit! Eikö speksin lava riitä?

Haluaisiko sinä tai esimerkiksi kaverisi bändi tulla valloittamaan Baaribaarin lavan 29.3. ja päästä esiintymään tuhansille ihmisille Vartiovuorenmäelle 1.5.?

Etsimme hyviä livebändejä ja -esiintyjiä! Musiikkityyli voi olla indie, rock, pop, räp, heavy, kunhan nautitte esiintymisestä.

Turun yliopiston ylioppilaskunnan Vappuintro on bändikilpailu, jossa musiikkimaailman kirkkaimmat lupaukset ottavat mittaa toisistaan ja kilpailevat keskenään siitä, kuka pääsee toukokuussa valloittamaan TYYlikkään vappupiknikin päälavan. TYYn perinteinen vappupiknik kokoaa lähes kymmenentuhatta opiskelijaa sekä muita turkulaisia Vartiovuorenmäelle vappupäivänä 1.5.

Vappupiknik ja Vappuintro ovat loistavia tilaisuuksia saada näkyvyyttä bändille. Ja mikä parasta: voittajan valitsee tänä vuonna yleisö!

Voittajalle sekä Vappuintroon osallistuville bändeille luvassa mahtavia palkintoja!

Lähetä avoin hakemus 4.3. mennessä sekä lisää liitteeksi ääni- tai videonäyte esityksestäsi/esityksestänne Vapun tapahtumatuottajien sähköposteihin Venla Rouskulle vmjrou(at)utu.fi ja Laura Rinnevuorelle liwrin(at)utu.fi.

Sähköposteista voit myös kysellä lisätietoja tarvittaessa.

Etsimme myös kuvaajia Vappuintroon!