Olet täällä

Vastaa Tylkkärin lukijakyselyyn ja voita 300 euroa!

Jaa +

Uutinen | 3.10.2017

Me Turun ylioppilaslehdessä haluamme tietää, mitä ajattelet Tylkkäristä. Vastanneiden kesken arvomme 300 euron rahapalkinnon.

Mikä Tylkkärissä ihastuttaa? Entä vihastuttaa? Mitkä aiheet ovat sinulle tärkeitä? Haluaisitko lukea niistä paperilta vai somesta?

”Lukijakyselyn kautta opiskelijat voivat vaikuttaa lehteen niin, että heidän moninaiset näkökulmansa, kiinnostuksensa ja elämäntilanteensa tulevat lehdessä entistä paremmin esille”, Turun ylioppilaslehden johtokunnan puheenjohtaja Sade Kondelin kertoo ja jatkaa:

”Mitä useampi vastaa kyselyyn, sitä paremman kokonaiskuvan lehden tekijät saavat siitä, mitä Tylkkäriltä nykyään odotetaan ja kaivataan.”

Ensi vuonna selvitetään, millaisena julkaisuna Turun ylioppilaslehti on parhaimmillaan. Lukijakyselyn tuloksia käytetään työn apuna.

”Lehden tekemisen kannalta on erittäin kiinnostavaa kuulla myös sellaisten ihmisten mielikuvia ja näkemyksiä, jotka eivät lehteä lue. Ehkä tulevaisuuden Tylkkäri saattaa vastausten ansiosta kiinnostaa myös heitä, jotka eivät sitä nyt lue”, Kondelin sanoo.

Nyt sinulla on siis erinomainen tilaisuus kertoa mielipiteesi lehdestä – ajatuksillasi on todella väliä! Anna siis kehut tai haukut, jotta voimme tehdä Tylkkäristä entistä kiinnostavamman.

Vastausaika päättyy sunnuntaina 15.10.2017.

>> Vastaa lukijakyselyyn