Olet täällä

Vastaa trendence Graduate Barometer 2015 -kyselyyn ja voita lahjakortteja

Jaa +

Uutinen | 27.1.2015

Trendence Graduate Barometer on Euroopan laajin opintoja ja uraa koskeva kysely. Kyselyssä pyydetään arvioimaan muun muassa sitä, kuinka tyytyväinen olet opintoihisi ja mitä odotuksia sinulla on tulevaisuuden uraasi koskien. Kysely kerää yhteen opiskelijoiden mielipiteitä ympäri Eurooppaa arvioiden eroja ja yhtäläisyyksiä eri maiden välillä.

Vastattuasi kyselyyn sinun on mahdollista verrata vastauksiasi Euroopan opiskelijoiden keskiarvoihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa jokin seuraavista palkinnoista:

  • 5 x 500 € BestChoice Europe eShop lahjakortti
  • 10 x 200 € BestChoice Europe eShop lahjakortti

Voit lunastaa lahjakortin yli sadassaa tunnetussa myymälässä, ravintolassa, elokuvateatterissa, hotellissa, online-kaupassa, tapahtumissa jne. Voitte jakaa lahjakorttinne myös usealle eri yhteistyökaupalle.

Trendence Graduate Barometer 2015 – European Edition -kysely on nopesti ja helposti täytettävä online-kysely. Osallistua voi myös mobiililaitteella. Kyselyn toteutetaan trendence Institute, joka toimii Berliinissä. Vastauksesi käsitellään anonyymisti ja tietosuojalain määrittelemällä tavalla.

Kyselyn osallistumisen takaraja on 14.2.2015.

Osallistu kyselyyn