Olet täällä

Varsinais-Suomen vaikuttajakoulu nuorille käynnistyy lokakuussa

Jaa +

Uutinen | 11.9.2017

Varsinais-Suomen liiton nuorten vaikuttajakouluja on järjestetty keväästä 2016 lähtien. Vaikuttajakoulussa nuoret pääsevät tutustumaan vaikuttajatahoihin, vaikuttamisen keinoihin ja vaikuttamistyöllä saavutettuihin tuloksiin. Vaikuttajakoulu koostuu 8–10 koulutustilaisuudesta, jotka jakautuvat pitkin lukuvuotta. Koulutukset järjestetään arkisin kokopäiväkursseina tai ilta-aikaan ja ne käynnistyvät lokakuussa 2017.

”Vaikuttajakoulussa sai tutustua Varsinais-Suomen ja koko Suomen elinkeinoelämään ja politiikkaan monesta eri näkövinkkelistä. Vuoden aikana vierailimme mm. eduskunnassa, etujärjestöissä ja Turun Sanomissa, ja uuden tiedon lisäksi mukaan tarttui värikäs joukko uusia tuttavuuksia”, kuvailee Katariina Kulha, TYYn hallituksen vuoden 2016 kunnallispoliittinen vastaava.

Nuori voi hakea koulutukseen lähettämällä vapaamuotoisen motivaatiokirjeen ja CV:n. Kirjeestä (max. 250 sanaa) tulee käydä ilmi odotukset vaikutajakoululta ja tavoitteet siitä, miten henkilö aikoo hyödyntää oppimiaan asioita. Hakuaika on 1.9.-15.9.2017. Hakemukset lähetetään osoitteeseen katri.rosenberg@varsinais-suomi.fi.

Lisätietoa vaikuttajakoulusta saatavilla täällä.