Olet täällä

Vappupiknikin pääesintyjänä EELI

Jaa +

Uutinen | 19.4.2018

Maaliskuun lopussa otimme varaslähdön vappuun Vappuintro-bändikilpailun merkeissä. Illan voittajaksi kruunattiin yleisöäänestyksellä EELI, joka nähdään TYYlikkään vappupiknikin pääesiintyjänä 1.5.

EELI on turkulainen bändi, joka kasvoi yhden miehen pöytälaatikkoprojektista nelihenkiseksi rock-yhtyeeksi, ja soittaa suoraselkäistä suomipopia ja -rokkia. Yhtyeen solistina toimii Eeli Hallikainen, joka kuuli Vappuintrosta ystävältään.

"Oikeastaan oli aika tuuri, että tapahtuma tuli vastaan", Hallikainen toteaa vapun kynnyksellä. "Tällä hetkellä treenaamme vappupiknikin keikkaa varten ja ideana on, että saisimme pari uuttakin kappaletta mukaan."

Ensimmäisenä Vappuintrossa soittaneen EELIn jäseniä jännitti, miten soittovuoro saattaisi vaikuttaa yleisön ääniin. Huutoäänestys todisti kuitenkin, että yleisö tykkäsi EELIn musiikista ja halusi kuulla lisää vappuna. 

"Oli huikea fiilis. Jälkeenpäin mietittiin, että onnistuttiin saamaan yleisö puolellemme, vaikka soitettiinkin ensimmäisinä", Hallikainen toteaa.

Hallikaisen omiin vappuperinteisiin kuuluu hengailu kavereiden kanssa ja tietenkin Taidemuseonmäen lakitus, josta saa hyvän vappufiiliksen. Vartiovuorenmäen vappupiknikilläkin Hallikainen on käynyt aikaisemmin, joten keikkapaikka on entuudestaan tuttu.

"Jos ja kun kelit ovat kohdallaan, vedämme vähintään yhtä kovan keikan kuin Vappuintrossa. Pieniä yllätyksiäkin on luvassa", Hallikainen paljastaa.

EELIn musiikkiin voit tutustua Spotifyssa: https://open.spotify.com/artist/3ECQT07pg97340Y4wlQSSv