Olet täällä

Vappuintron ohjelma julki!

Jaa +

Uutinen | 11.3.2019

Esiraadin työ on ohitse ja Vappuintron esiintyjäkattaus on valmis! Illan esiintyjiksi poimitut yhtyeet kuvaavat itseään näin:

Farah on vuonna 2018 perustettu viisihenkinen yhtye. Farahin musiikki on groovaavan tanssittava sekoitus niin funkia, popia, rockia että souliakin.
Kalpeat Varjot soittaa rautalanka- ja iskelmävaikutteista suomenkielistä indie-rockia. Keikkasetti on yhdistelmä bändin omia biisejä ja omalla twistillä toteutettuja suomirock-covereita.
Max Beans yhdistelee musiikissaan folkia, rockia, räppiä ja funkia ja nauraa absurdille elämälle sekä genrerajoille. Ha. Ha. Ha.
Tormenta de Tequila on kitaraduo, joka soittaa flamenco-vaikutteista rokkia. Mukaansatempaava musiikki saa varmasti tanssijalan vipattamaan oli alla sitten yksi tai useampi tequila.

Lämmin kiitos kaikille mukaan kisaan ilmoittautuneille kokoonpanoille! Koska musiikin arvottaminen liikkuu vaikean ja mahdottoman välimaastossa, päätimme painottaa valinnassamme vappuisaa pikniktunnelmaa ja sitä, että Vappuintron musiikkikattauksesta saadaan mahdollisimman monipuolinen. Hakemukset olivat loistavia ja mukaan poimimme lopulta bändejä, joiden tahdissa voi monessa tyylilajissa tanssahdella kohti vajaan kahden kuukauden päässä häämöttävää vappua.

Nyt kun ohjelma on kasassa ja julkaistu, on yleisön vuoro – tule kannustamaan oma suosikkisi voittoon! Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy koko illan, ja baarin juomatarjonta on hinnaltaan opiskelijaystävällistä. Tervetuloa!

Vappuintro 2019
Vappuintro 2019 Facebookissa

air max 90 essential blue

Lisätietoja antaa:

Tapahtumatuottaja Anja Karppinen
anja.karppinen@utu.fi, gsm. +358 44 575 0368