Olet täällä

Vähä-Heikkilään houkuttelee etenkin tilan edullisuus

Jaa +

Uutinen | 20.3.2018

Hoitotieteiden ainejärjestö Adaptus on löytänyt Q-talon Vähä-Heikkilä-tilasta hyvän tilan pienen ainejärjestön tapahtumille.

”Olemme järjestäneet tilassa viini-illan sekä pikkujoulut”, kertoo hoitotieteiden opiskelija Iina Ryhtä. Hän on ollut mukana järjestämässä Adaptuksen tapahtumia ja toimii myös TYYn hallituksen kulttuurivastaavana.

Adaptukselle Vähä-Heikkilä on ollut hyvän kokoinen ja toimiva tila.

”Etenkin edullinen hinta on hyvä juttu. Adaptus on jäsenmäärältään pieni ainejärjestö, mutta haluamme pitää tapahtumamme jäsenille ilmaisina tai edullisina ja siksi Vähä-Heikkilä sopii tapahtumiimme hyvin”, Iina toteaa.

Sunnuntaista tiistaihin Vähä-Heikkilän voi vuokrata 45 eurolla /vuorokausi ja keskiviikosta lauantaihin sekä arkipyhäaattoina 60 eurolla / vuorokausi. Vuokraus alkaa kello 16 ja kestää seuraavaan päivään kello 12 asti.

Koska tilan siivoamisen voi jättää seuraavalle aamulle, kenenkään ei tarvitse jäädä siivoushommiin heti tapahtuman jälkeen, vaan kaikki voivat siirtyä samaa matkaa esimerkiksi jatkoille.

”Meitä oli viini-illassa 15 henkeä ja pikkujouluissa yli kolmekymmentä. Hyvin mahtui. Vähä-Heikkilän yhteydessä on käytössä myös pieni keittopiste, mutta itse toimme tarjoilut mukanamme”, Iina sanoo. ”Tila saattaa vaikuttaa vähän karulta, mutta koristeltuna se on viihtyisä.”

Iina muistuttaa myös ottamaan tilassa huomioon esteettömyyden, sillä tilaan kuljetaan jyrkkien portaiden kautta.

Kevään 2018 aikana TYY kehittää Vähä-Heikkilä-tilaa saamansa asiakaspalvelun perusteella ja kartoittaa tilojensa esteettömyyttä, jotta siitä voi viestiä paremmin myös jäsenille.