Olet täällä

Universitas Turku -hakua jatketaan 23.3.2018 asti

Jaa +

Uutinen | 12.3.2018

Universitas Turku on Turun yliopiston ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan yhteistyössä toteuttama hanke. Hankkeen tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita ja erityisesti TYYn järjestöjä omaehtoiseen akateemisen ja opiskelua tukevan toiminnan tuottamiseen.  Hankkeessa järjestöille jaetaan vuosittain avustuksia tällaisen toiminnan järjestämiseen.

Hakuaikana Universitas Turku -hankerahaa on haettu vähemmän kuin sitä on jaossa, joten hakuaikaa on jatkettu 23.3.2018 asti. Nyt on oikea hetki hakea rahaa oman sen oman lempi-idean toteuttamiseen! Hanke voi olla sellainen kurssi, jota oman aineen opiskelijat tarvitsisivat, mutta oppiainen ei ole keksinyt järjestää. Se voi olla aivan uudenlainen akateeminen projekti. Pääasia on, että se tukee opiskelua ja on uusi. Tarkemmin voit tutustua hankehaun ehtoihin Universitas Turku -hankkeen säännöistä, josta käy ilmi myös minkälaisiin hankkeisiin rahaa ei voi saada.

Universitas Turku -ohjaussääntö

Universitas Turku -hankkeen avustuksia voidaan hakemuksesta myöntää Turun yliopiston ylioppilaskunnan järjestöille. Avustusta hakevalla järjestöllä tulee olla vähintään kymmenen TYYn jäsentä lukuun ottamatta niitä järjestöjä, joilla ei ole henkilöjäseniä.

Hakemuksen voi jättää allaolevasta linkistä.

Hakemuslomake