Olet täällä

Unican uusi Piccu Maccia on kampusalueen oma à la carte ravintola

Jaa +

Uutinen | 4.12.2018

Unica avasi uuden ravintolan syksyllä educariumille, kun käytöstä poistetut puutyöluokat muuttuivat ravintolatilaksi. Päivisin ravintolassa tarjoillaan opiskelijoiden delilounas sekä henkilökunnan linjastolounas. Samalla se vähentää Macciavellin ruuhkaa. Iltaisin Piccu Maccia muuttuu viihtyisäksi seurusteluravintolaksi.

Ensinäkemältä ravintolasta jää mieleen sen kiinnostava miljöö. Industrial-henkinen, mutta samaan aikaan kodikas tunnelma syntyy puun ja metallin, sekä uuden ja vanhan yhdistelmästä. Kaunis tapetti seinissä herättää myös perinteisen kolikkomaton uudelleen henkiin.

Menuvalikoima on sopivan monipuolinen, vaikka lista onkin pidetty tiiviinä. Ruoka on hyvää ja etenkin annoskoot yllättävät positiivisesti. Kampuksen omassa ala cartessa hintalaatusuhde on varsin kohdallaan. Iltaravintolan valikoimaan kuuluvat myös viinit, ja ravintolan sijainti lähellä ylioppilaskylää on opiskelijan kannalta optimaalinen.

Tule testaamaan kansainvälinen menu

Keittiömestari Seppo Vanhala on hankkinut kannuksensa Turun ykkösravintolassa Kaskiksessa. Piccu Macciaan hän on koonnut ruokalistan, josta löytyy varmasti jokaiselle jotain.

”Piccu Maccia on Unican valikoimassa aivan omanlaisensa konsepti. Päivisin toimimme deli- ja lounasravintolana, mutta illalla tästä kuoriutuu täysipainoinen à la carte -ravintola. Olen pyrkinyt kokoamaan hiukan rouheamman menun viineineen. Erikoisuutemme ovat juureen leivotut täytetyt Foccaccio -leivät”, Vanhala kertoo.

Piccu Macciassa voit istua iltaa vaikka opiskelun päätteeksi. Ravintola on auki päivittäin aina iltakymmeneen saakka.

Tutustu ruokalistaan

Pöytävaraus

Varaukset macciavelli@unica.fi      

HUOM! Huomioithan että varaus ei ole voimassa ennen kuin otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme varauksen. Myyntipalvelumme vastaa viesteihin arkisin klo 9-16. Saman päivän (ja viikonloppuisin) varauksia kannattaa tiedustella puhelimitse numerosta 0400772484.

Lounaalle emme voi valitettavasti ottaa pöytävarauksia.

Yhteystiedot

Piccu Maccia
Assistentinkatu 5, 20500 Turku  (Educarium)
Aukioloajat ma, ti   11-16,  ke-pe  11-21.30,  la 12-21.30

viini- /alkoholimyynti  arkisin klo 14  alkaen, lauantaisin koko aukioloaika

opiskelijahintainen delilounas ma-pe 11-14

Piccu Maccian kartta

Nike Air Jordan 11Lab4 Retro 4 Patent Leather